IRC-Galleria

Merkintä #18Perjantai 08.12.2006 23:46

Maria tuli. :)

Savonlinnaan. :)

Merkintä #17Perjantai 01.12.2006 18:22

Merkintä #16Torstai 30.11.2006 02:09

Kharma on köyhä paikka.

Merkintä #15Sunnuntai 26.11.2006 17:46

Tomin 22-vuotissynttärit juhlittiin eilen, jatkaen pitkälle yöhön. Kermavaahdon puute ei menoa haitannut. Jägermeister virtasi, lonkero maistui saunassa erityisen makoisalta, kuoharipullot poksahteli ja Peppi puklasi. Daily-lehmäkin oli messissä.

Että näin. Rattoisat riennot.

Mutta mitä onkaan Jameson-paketin sisällä???

Merkintä #14Torstai 26.10.2006 01:27

Oltiin Viking Gabriellan Tukholman-risteilyllä maanantaista keskiviikkoon. Mind Factory edusti laajalla rintamalla, kuten aina. Puklu tuli yhdeltä jos toiseltakin, syystä ja toisesta. Henk koht syytän lähinnä karseaa merenkäyntiä, laivan käytävät aaltoilivat hämärästi.

Kakkosilta oli ensimmäistä huomattavasti kivempi. All in all, trubaduuri lauloi hyvin, tanssibändi oli loistava, juomapuolta kului reippahasti, Tukholmassakin käytiin, taxfreetä osteltiin ja pientä paininpoikastakin oli. Laivapoliisille sanottiin pari kertaa moikka. Ja Pete veti pisteet kotiin über-pukluilla, hyvä Pete! Du Arschloch, ja!

Hieno retki. Kiitos asianomaiset.

Merkintä #13Maanantai 16.10.2006 22:24

Haastan sinut osallistumaan Melkein Minä-testiin, joka kertoo melkein sinusta itsestäsi. Eli toimi seuraavasti ja kerro minulle, millainen melkein olet.

- ota nimeksesi 2. nimesi ja lähimmän naapurin sukunimi
- asuinpaikaksesi kaupunki, jossa viimeksi kävit junalla
- iäksesi oma ikä plus lohjenneiden sormenkynsiesi lukumäärä
- ammatiksesi naisilla äidin ammatti tai miehillä isän ammatti
- harrastuksiksi ne harrastukset, joita et siedä/et ikinä voisi harrastaa
- lasten lukumääräksi se, montako hiusta lähtee päästäsi, kun vedät hiuksiasi
- hiustenväriksi tämän hetkinen paidan väri
- silmienväriksi tämän hetkinen housujen väri
- musiikkimauksi genre, jota et siedä
- lempiartistiksi tyyppi, kenen biisin kuuntelit viimeksi


OMAT VASTAUKSENI:

Minä olen Aleksi Iskala, 22 vuotta. Asun Iisalmessa, Pohjois-Savossa. Olen paikallislehden toimituspäällikkö, mutta tällä hetkellä vuorotteluvapaalla. Harrastuksiini kuuluvat mm. vesijumppa ja posliininmaalaus. Minulla on kaksi lasta. Hiukseni ovat mustat, silmäni ovat harmaat. Lempimusiikkigenreni on R&B, ja lempiartistini on Maija Vilkkumaa.

Merkintä #12Keskiviikko 04.10.2006 21:28

Ikä karttuu, äly ei?

Elämä on.

Merkintä #11Sunnuntai 24.09.2006 14:17

Näin hämmentävää unta. Siinä miun vanhemmat osti 400 pientä porsasta. Niistä yhden nimi oli Pontus.

Pohdin tätä hetken.

Merkintä #10Tiistai 12.09.2006 04:38

Joo-o, Maria oli viikonlopun Savonlinnassa... Piiiiiitkästä aikaa (noin kaksi viikkoa) nähtiin, kyllä oli upeaa. :) Viikonloppu vaan meni kovin nopeasti.

Lauantaina oli sitten tuparit. Hauskat pippalot kyllä, mutta tuttuun Mind Factory-tyyliin ihmisvaurioilta ei säästytty. Ensinnäkin: Jape sukelsi naamalleen asfalttiin, rikkoen silmälasinsa (toista kertaa about kuukauden sisällä) ja aiheuttaen karsean näköisen turvotuksen toiseen silmäänsä. Ja herraisä että se haisi pahalle yöllä/aamulla. God damn.

Toisekseen: Tomi päätti olla voimistelija ja roikkui Ollin kämpillä katossa olevista renkaista. Ja tietenkin ote lipesi ja jätkä tippui parista metristä melkein niskoilleen alas. Selkä ja niskat kärsivät tärähdyksestä aika kivasti. Tätä ennen tietysti oli kaaduttu portaissa, mikä taas aiheutti jalkavamman. Eli siinä meillä oli rampa heppu, toinen jalka ei juuri kantanut, ja koko niska/selkäranka oli aivan helvetin kipeänä - ja on kai vieläkin.

Mutta kaipa tästäkin reissusta jotain opittiin. Kirjoittelen sitten kun keksin mitä.

Merkintä #9Sunnuntai 03.09.2006 16:07

No niin, nyt on sit Mind Factory pistänyt Black Angel -sinkkunsa toisenkin biisin yleiseen jakeluun. Suosittelen kuuntelemaan.

http://koti.mbnet.fi/mindfact/whispering_my_name.mp3