IRC-Galleria

Tilastot

Tämä albumi
6 Kuvia esillä
Kaikki albumit
3 Albumit
31 Kuvia esillä

Mini sintti.

Pihalla jotkut ukot kyykki korjaamas jotain autoa... Pikkanen Sanna-Mari istui rattaissa ja totesi isolla äänellä: PYLLY NÄKYY, PYLLY NÄKYY! Äiti pakeni huutava Sanna mukanaan mahd. nopeasti paikalta...

Pikkanen Sanna-Mari valitti mummolleen korvakipua. Mummeli lähti hieman epäillen viemään Sanna-M. terveysasemalle. Odotushuoneessa oli samaan aikaan eräs hyvin vanha nainen. Sanna-Mari juoksi mummonsa selän taakse piiloon ja mummo kysyi:Miksi häntä pelkäät? Sanna-M. vastasi tähän: Hän on vanha mummo. Mummo sanoi: Mutta olenhan minäkin vanha mummo. Sanna-M. tähän: Eikun sä oot mummo vaan.

Pikku-Sanna ei suostunut millään ottamaan penisilliinilääkitystään ja monen itkupotkuraivarin jälkeen äiti päätti kokeilla sekoittaa jauheen mehukeiton sekaan. Äiti antoi keiton Sannalle ja Sanna veti ihan kybällä keittoa. Hetken kuluttua Sanna totesi äidilleen mehuissaan: Äiti täs on lääkettä!

Pikku-Sannalla oli tapana joka ilta nukkumaan mennessä sanoa: Hyvää yötä, good night ja huutomelkki pelään. Ja nyt ei enää puhuta.

Sanna-Marilta kun kysyttiin mikä susta tulee isona niin vastaus oli aina sama: Talinankeltoja ja pinsessa!