IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.12.2007 13:47

Netti tökkii kotopuolessa. Yrittelen pitää informaatiokanavia auki, mutta eipä taida onnistua. Elämä on vaikea tieteenala.

Vko-lopun epävirallisiin YFU-pippaloihin tulossa 43 vaihtaria = budjetti noin 600 euroa.

Viime lauantain ei ollut koulua. Kuningas :)) Piti antaa loppukoetta vääntäville työrauha. Nää kolme päivää tällä viikolla ollu kans spesiaalia, eli maanantai urheilua, tiistaina Sveitsin Heurekassa (ja sitten ite jäin illaks Zürichiin plänäämään niit vaihtari-kemuja) ja tänään ei oo oikeet kouluu vaa väsäillää jotai luokanvalvojan kans.

Luokanvaihto taitaa lopultakin onnistua. Lukukausi vaihtuu 21.1. ja sillon siis menisin ekonomia-luokalle. Sil luokal on nyt tilaa, mut jos joku vuotta vanhemmista joutuu uusimaan puolvuotisensa niin se vie mun paikan. Mut sen näkee sitte.

Eli kaiken kaikkiaan asiat on keskimärin ihan mukavan normaaleja. Jouluun pitäis viel valmistautua mut mitäs sitäkään liikaa pohtimaan.

Arcturon lämmitti onnistuneesti Finntrollia, Belfegoria, Nileä ja Six Feet Underia viime viikon keskiviikkona. Kiitos äänestäneille. Uutta keikkaa pukkaa Modus -nimisessä menomestassa ylihuomenna.

Nyt taas kiire ennen ku kone suljetaan vääkivalloin.

Oho, tekstin taso on hieman laskenu. Sen siitä taas saa kun ei käytä äidinkieltänsä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.