IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Torstai 13.12.2007 15:37


Taas koulun koneella kyttäämässä, jos vaikka hypäri loppuis aikanaan.

Tänään on ollu epämääräsen väsyny fiilinki. Varsinki toi matikan tuplatunti, kun ainoo mitä tehtiin oli et piti lukee matikan teoriaa. Ja se 85n sivun (a-5) paketti pitää opiskella kokonaan omatoimisesti. Onnistuu joo varmaan.

Täs taas ollaan järkkäilty niit pippaloit, syöty fonduet ja eletty normaalissa päivärytmissä.

Joululoma vois olla aika herkku. Siis aidosti. Onneks enää viikko ja sit alkaaki :)

Pitää kouluu varten lukee yks 300-sivunen kirja joka on osittain Sveitsin saksaks. Eikä ees tän alueen murteel. Oon mä jo vissii 60 sivuu lukenu kahes viikos. Pitäs varmaan kirii täs jossain vaihees.

Huomen tosiaan Arcturon keikkaa "Metal Before X-mas" illassa, kumppaneinaan Daydreamer ja Leviathane. Viimeks kun ne soitti samalla klubilla niin paikalla oli noin 600 ihmistä.

Ajatus ei kulje. Ehkä mä kohta raahaan aivokuolleen 70-kilosen möllyskän kahvikoneelle. 70 on muuten 3-5 enemmän kun vielä toukokuussa kun viimeks asiaa millään tavoin huomioin. Ja host-perheen mielest mä taas oon laihtunu/kuihtunu. Päätä siinä sitten. Tai sit mä oon vaan venyny, mut seki kuulostaa vähän tuulesta temmatulta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.