IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

CHILL !Keskiviikko 19.12.2007 18:35

Öh.

Tänään oli vähä hissan tuntii peruiltu, ja siit se monotooninen datailu koululla alkoki.

Sit oli pikkiriikkisen uintii liikas. Ja sit oli uinti-coopperi. Ja sit se meni reisille. Ja sit mun akillesjänne ei tykänny siit. Ja sit me pohdittiin siel "uimahallil" (=pieni kylpylä) elämän syntyjä syviä ja kelailtii et ois se rankkaa jos liikan tunnil pitäs urheilla.

Lauantain on eka lomapäivä, et sitä kohti tukka putkella. Sit meen kaiketi MEretin ja Numan kans ehtiskelemään joululahjan kuvatuksia. Eilen muuten meni iso pakaasi postissa Suomeen, mut eipä se jouluks ollu ehtimässä. Maksaa muuten turkasesti pakettien lähetys. Tosin se painoki kait viis kiloo.

Oliks tulos rento 24. päivä? Sisarukset on toisis himoissaan ja mä hengailen yksinäni vanhempien kans. Tai siis, et voisin mä jotain jouluaattona tehäkkin.

Loman suhteen ei oikeen oo mitään plänejä. Varmaan otetaan elämä lunkisti ja rumennetaan maisemaa vaihtelevilla kokoonpanoilla.

Saksa muuten sujuu jo aikas OK. Kotona mennään puhtaalla, kavereitten kans noin 50/50 saksalla. Et kyl sen taas huomas ettei koulus kieliä opita, kun tajus kuin paljon on edistyny viimeses paris viikos kun on oikeesti alkanu puhumaan. Ja viel ku potkis loppujenki kavereitten kans englannin ulos, niin vois olla ylbee.

Sveitsis muute joulupukki tulee 6.12. ja antaa mandariinin ja suklaata. Ja tuhmat lapset se ottaa säkissä mukaansa Schwarzwaldiin (Mustametsä), Etelä-Saksaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys