IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Torstai 24.01.2008 21:14

Koko talven syyssää vaihtui yllättäen keväiseksi. Sitten tuli yllätysveto ja pakkasta muutama aste. Tulipas taas talvinen olo.

Uudella luokalla menee ihan mukavasti. Ei valittamista. Lukkarikin menettelee, vaikka huomenna onkin hieman laskenta painotteinen päivä. Fysiikka, tuplamatikka ja tuplatalous. Onnkes on sentään verrattain lyhyt, eli kotona ollaan yheltä.

Seuraavan kerran nähään YFUlaisia Fasnachtin (karnevaalien) aikoihin Baselissa. Seuraavien Shipi-kemujen suunnittelukin sai taas uutta tuulta alleen. Suomalaisilla tähtäimessä sauna-ilta.

Tänään palajaa äippä Lontoosta. Elämänrytmiä se ei taida muuttaa, mitä nyt on kotiin tullessa varmemmin jotain syötäväksi kelpaavaa kaapissa. Eikä tarvii enää samoissa määrin koiraa ulGoiluttaa.

Väittivät pahaiset puhelinkeskustelun jälkeen etten osaa enään suomea puhua. Tosin, ehkä se puolen vuoden jälkeen saakin vähän ruostua.

Felix saattaa palata tänään/huomenna Norjasta, eli huomenna saattaa olla bänditreenit ja lauantaina peli-iltama (=ropetusta).

Lauantaina on viimeinen kielikurssin pätkä.

Ei täältä oikein muita kuulumisia ole. Et pidetään porukalla kivaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.