IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

HömTorstai 27.09.2007 21:50

Uu nyt on hyvä päivä. Ainaki osittain.

Koulus oli kemian koe. Vaik en tunneil oo tajunnu mitään, osasin vastata (tai ainakin uskoin ymmärtäväni kysymyksen) 6,5 kysymyst / 9. Tosin lavertelin sille englanniks. Saas nähä mitä se ymmärtää, se maikka siis, se ei oo ees sanonu päivää tai kysyny mun nimee ikinä niin oli pakko koepaperiin selittää et oon vaihto-oppilas :D

Matikan tuplatunti (taas koe, vaik edellisest on kolme viikkoo) peruttiin, joten meille siunaantu viiden oppitunnin hypäri. Tein historiaa ja juoksin koulumatkan, ~12-13 kilsasen ylämäen, kotio repun kans (vähä normi-vaatteit, kengät, julmetusti paperii), aikaa kulu joku tunti ja vartti. Olin kyl aivan kuollut sen jälkeen, totaali hengetön, mut pirun hyvä fiilis tuli. Ja nyt voi olla paljon turvallisemmin mielin sen puolimaratonin kans, jonne on enää runsas kuukaus.

Sen jälkeen sainki otettuu suihkun, kaks leipää, bussin, tuplatunnin musiikkia, sit mä kävelin bussipysäkille, nappasin pirun hitaan bussin, sit mä tulin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä ja dataan.

Semmosta.
-Juuso-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.