IRC-Galleria

Jekkulanka

Jekkulanka

kommunikaatio siirretty Facebookiin tammikuussa 2009

[Ei aihetta]Torstai 15.11.2007 15:00

Nyt toista päivää kipeänä kotona. Päätä pakottaa riittävästi. Syytä on etsitty nestehukasta, univelasta ja ilmanpainesta, mutta eipä ne enään tässä vaiheessa vakuuta. Kaipa se lepäilemällä yms.

Saatiin epävirallisille YFU-pippaloille kämppä, 15-16.12 rytisee :) Seuraavaks meenkin tsekkaa mailista jos ois jo tullu ilmottautumisia.

Tässä oon dataillu, kuunnellu musiikkiva, lukenut hesarin kuukausiliitettä, soitellut kitaraa, ihmetellyt lumentuloa ja nukkus-kukkustellut.

Vois yrittää lukee Potteria saksaks tai tehä saksan läksyjä, ku kuitenki lauantaina kielikurssia ja vaan muutama A-4 tehtäviä ja yks sanastoa. Huh.

Sain eilen mailia luokanvaihdosta, alue-vastaava oli ottanut yhteyttä kouluun, eli nyt vaan koulun vastausta odotellessa. Enään pitää vaan funtsia, että mille luokalle itsensä sijoittais, kun musiikki ei teoria-voittoisuutensa takia innosta ja urheilu-luokalle pääsyyn vaaditaan jäsenyys kansallisella tasolla kilpailevassa joukkueessa. Hrr :E

Arcturon keikkailee ylihuomenna, meen roudariks. Saas nähä jos joulukuus pääsis soittamaan biisin tai kaks. Se Metalfest-äänestys loppu, mut tuloksii ei oo viel julkistettu. Se on hiinä ja hiinä.

Sain aikaan nipun tekstiä, jonka yritän lähettää YFU:n nettisivuille tässä jossain vaiheessa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.