IRC-Galleria

JellyBird

JellyBird

HyytelöLintu

tarinan tynkäTorstai 27.10.2005 21:53

Pakko purkautua nyt täälläkin, kävi tässä yks päivä hupaisa juttunen, se meni näin: Kerrostalokaksioni ovikello kilahti, koira juoksee häntä vipattaen ovelle ja minä kipitän perässä, otan hauvan syliin ja avaan oven, jonka takana seisoo bussikuskin näkönen vanhempi mies ja kysyy: Moi! onko sun vanhemmat kotona?

Tuijotan hetken O_o ilmeellä tuota oudon kysymyksen heittänyttä ukkoa ja sitten välähti..Tuota noin, asun täs kyl ihan yssiksee..

Herra oli hieman hämillään ja sanoi mun näyttävän niin nuorelta ja alkoi sitten samaan hengenvetoon myymään mulle pölynimuria. Kun sanoin etten tarvi uutta imuria, niin mies sanoi ne legendaariset myyjän sanat: Tarvitset kyllä mutta et vielä tiedä tarvitsevasi. No, pyöritin vaan päätäni ja vedin oven tylyhkösti kiinni.

Mikä saa ihmiset myymään tavaraa ovelta ovelle? Suurin osa ihmisistä ostaa tarvitsemansa tavarat kaupasta, eikä kiertävältä kauppiaalta.

Ja mikä ihme saa minut aina avaamaan oven, vaikka tiedän että siellä ei kukaan tuttu ainenkaan ole, koska ne aina soittaa ennen visiittiä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.