IRC-Galleria

Tip tip tipaton tammikuuuuuuu!Torstai 27.12.2007 00:27

Pidän tipatonta tammikuuta 11.1.2008 asti! Oon aika ylpee siitä. Joo ja sit enää 7kk ja kaikki on hyvin. En edes vielä tiedä kuinka hyvin. Elien nelosessa tuli kyllä aika hyvä tarjous.. Tarttis sit jo lähtee pois huhtikuussa. ÖÖ ei vaan pääsis pois täältä persereijästä - noin niinku kauniisti sanottuna. Eilen taas nähtiin millasta porukkaa suurinosa suomalaisista (ja forssalaisista) miehistä on. Siis sanoinkuvailemattoman oksettavaa. Ehei, en todellakaan väitä, että itse olisin yhtään sen yläpuolella, ja luultavasti olen vielä alapuolellakin, mutta kyllä oli oksennus tulla taas vaihteeks. Seuraavan kerran neloseen ehkä sitten kun on taas tarpeeks viitseliäisyyttä upottaa sellaset ettei nimeensä muista.

Niin ja oikeestaan suomalainen mies on tosi hyvä tyyppi - kaverina. Niin ja kyllähän poikkeuksia löytyy - parin sadan kilometrin päästä, ehkä. Maajussille morsian-ohjelmaa seuratessani ajattelin että joo, musta tulee maatalon emäntä: hoitelen lapsia päivät ja teen ruokaa, pyykkään ja silitän. No way in hell... Mietin tänään Hevoskuiskaaja-krapulaleffan jälkeen, (Hell no, eihän mulla oo krapulaa, eihän?) että mä lähen sinne Teksasiin vaikka nämä vaatteet ylläni. Mä en vaan kestä tällästä. Siis oon ollu Suomessa, mitä kolme päivää, ja voin sanoo et lähtisin melkein mihin vaan, jos joku pyytäis. Niin. Päätin että mä aijon tehdä elämälläni just sitä mikä hyvältä tuntuu. Tuun Suomeen jos siltä tuntuu - epäilen kyllä. Pakko vielä lisätä että olen tähän asti liputtanut suomalaisten rehellisten ja selkärankaisten miesten puolesta. Ehkä liputan yhä.

Huh. 18-vuotias miettii. Mahtaa tämmönen teksti naurattaa mua parin vuoden päästä. Ehkä jo huomenna. Mutta meni kyllä eilen maku Suomeen, suomalaisiin miehiin, viinaan, Forssaan, juhlimiseen, vessapaperin ojentamiseen kun viereisesta kopista oli loppu, muiden ihmisten miellyttämiseen, kaikki on okei -hymyilemiseen, odottamiseen ja kaikkeen muuhun paskaan.

Mutta kun tiedän monta asiaa jotka tekee mut onnellisemmaks kun ikinä niin voin jälleen turvallisin mielin, itsekkin sanoa ja käskeä teitä sanomaan ääneen ihan että: Vitsi mä oon niin onnellinen!

Niin, ja mietis sitten tätä:

A rich man never runs out of water.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.