IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 21.01.2008 23:54

rapa rallati rati rati rallati raa! tiiättekö mitä! arvatkaa monta päivää on jäljelläääääääääää
188!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

rotten u bitches! <- miks toistelen tätä? ihanku olis jotenkin kamalan viehättävä lausahdus :D:D

apua apua mun ajatukset on harhaillu taas niiiiiin paljon ettei mitään määrää!
Mä en ikinä nää unia. nyt oon nähny ihan kummallisia unia. olin töissä pubissa.. ei siitä sen enempää :) juuuu ja kaikkee muutakin on sattunu. tässähän on tällänen pieni painostuksen kausi menossa, noin niinkun koulun suhteen. kaikki kurssityöt on vähintään 3 viikkoa myöhässä. voin vannoo että tää on oikeesti ensimmäinen kerta mun lukiohistoriassani kun mulla on esseet myöhässä palautuspäivistä. niin ja kertaheitolla ne on sitten ihan vitusti myöhässä.

mitäs muuta...niin ja rakas ruotsin opettajani (oikeasti tosi mukava ja hyvä) sanoi mulle tänään et mulla on realistiset tavotteet kirjottaa C ja jos onnistun ja ponnistelen niin mahikset on jopa M:ään!!!!!!!!! what! luulin että hyvä jos pääsen läpi. mut ei sitä koskaan tiiä vaikken siltikään pääsis... koira haukkuu alakerrassa... pitäskö mennä kattoon. ei se ikinä hauku? tuleeks tänne joku murtovaras! ase kourassa lataa kämpän täyteen reikiä?

muuten mietin vaan tässä vähän kotoota pois muuttamista. vähän mä odotan sitä! ei sillä etten tykkäis asua kotona mutta se vaan tietää niiiiin montaa eri juttua kun asuu kimpas leeds lass #1 eli Lizin eli Lis eli Lissu aka Liisan kanssa! HERRANEN AIKA KUN TOIVON ETTÄ OLISI JO HEINÄKUUUU

SE ONNEA OIS SHALA LA LA LA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.