IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 30.07.2008 16:10

Moikkaaaa! Taalla on ollu niiin siistia! Meilla on kamppa ihan sen alueen keskustassa jota meille suositeltiin. Niin mahtava tunne olla taalla. Ekana paivana hommattiin jo puhelinliittymat ja eilen saatiin kamppa jonka kanssa meilla kavi ihan alyton munkki! kaytiin varmaan 10 toimistoa lapi ja kellaan ei ollu lettingia joka olis ollu 2bedrooms joten ei nayttany hyvalta. yks oli mut se oli kaukana Headingleysta joten ei haluttu sita sitten kuitenkaan. se oli kylla suomalaista silmaa miellyttaen sisustettu.

Sit jouduttiin ihan hirveeseen KOLME kerroksiseen asuntoon jossa kaks isoo ja kaks pienta makuuhuonetta. Todettiin vaan ettei pubista tultuaan paasis ikina ylakerrassa olevaan makkariin asti.....

Mutta taa on tosiaan taa kamppa ihan Headingleyn keskustassa. Nyt ollaan kirjastossa. Toita pitais loytaa, voi olla etta joudutaan Leedsin keskustaan asti... Taalla on muutama pubi pankkeja pari kauppaa starbucks ect!!

Mulla on enaa kuus minsaa aikaa kirjotella ja olla netissa etta soronoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leeds, live it you'll love it!

ps sain eilen rusketusraidat! Aika pelottavaa etta en suomessa ruskettunu mutta taalla kylla!

Viimeinen merkintä Suomesta!Sunnuntai 27.07.2008 18:45

Eli noin 12 tunnin päästä ajellaan kohti hki-vantaata! Siitä lento lähtee sinivalkoisin siivin 8.20 ja on perillä 2½ - 3tunnin päästä riippuen säästä. (heh heh) Manchesterin kentältä sitten Leedsiin junalla ~ 2 tuntia matkaa ja yhdellä vaihdolla selvittäneen. Majoitukseen löydettyämme lähdemme varmaan kiertelemään toivottavasti tulevaa asuinaluettamme ja kolmelta menemme asuntonäyttöön. Toinen asuntonäyttö on peruttu, kämppä meni neljä päivää ennen saapumistamme. Kiva Kiva! Mutta ikuinen optimisti ei lannistu. Asiat sutviutuu kyllä.

yritän bloggailla myös, sinne varmaan tätä ahkerammin. Käykää ihmeessä kommentoimassa :D Yhtä vakavaa kuin täälläkin.

'hei beibi. kaks päivää. perkele!"Perjantai 25.07.2008 23:35

morosivaa. ehkä maailman paras olo! pääsen kotiin kahden päivän päästä! olen pubissa kahden päivän päästä! huominen juominen ei kyllä saisi mennä yli mutta sen näkee si.

ah olis tässä koko yläkerran valtakunta siivottavana ja pyykkäämättä ja pakkaamatta. ehkä mun tarvii nyt ottaa itteeni niskasta kiinni. tiedän vaan että kohta puhelin soi ja jäänen sille tielle.. :)

[Ei aihetta]Perjantai 25.07.2008 23:23

rakastan ihania lapsia!

http://www.youtube.com/watch?v=FAYWPV3F41Y&NR=1

-kick his butt.
-ouuu.

[Ei aihetta]Torstai 24.07.2008 01:43

ps ihmiset on sittenkin ihania - paitsi ne keski-ikäset naiset.

niin ja revyy oli hyvä, kiitos ihmisille siitä. ollu varmaan älyttömän suuri homma siitä...

rupeen kattoon leffaa läppärillä kun ei tän päivän hommista tullu mittään. taaskaan.

Anu muistutti mua tänään siitä miten Parko näki mut ihmisenä ensimmäisellä IT:n kurssilla. Se sai taas ajattelemaan.
"sä olet ainoo aikuinen tässä huoneessa mun lisäkseni. ihmiset tulee puhumaan sulle helposti omista asioistaan ja tulet saamaan vielä paljon vastuuta. sun on vaan osattava sanoo ei sitten kun et enää jaksa."

Noh mä lähenkin tästä. Egosentrisesti livautan Leedsiin aikaisin maanantaiaamuna joten jos on huolia vielä ystävät hyvät niin kirjottakaa sähköpostia!

:DD Aah ehkä kaikkia keski-ikäisiä naisia mä en vihaa. vastuu taitaa aikalailla jäädä taka-alalle tässä tulevana vuonna että en aijo pääkoppaani pahemmin vaivata! Tauko tekee todella hyvää!

Kesän kaunein päivä.Keskiviikko 23.07.2008 19:12

Tänään me mennään kattoon tuttuja näyttämöllä, se on kivaa. Olin Anun kanssa treffeillä.

Tämän päivän kaikki asiat mustan pyykin pesemistä lukuunottamatta täysin jäljessä aikataulusta.

Olen todennut itsekseni että kiireessä kaikki hoituu nopeemmin paremmin ja tehokkaammin. Eli teen kaiken perjantaina! Lauantaina olen ja juon ja sunnuntaina mietin miksi piti mennä juomaan niin paljon. Sunnuntaina en mene nukkumaan vaan taidan valvoa suoraan siihen asti kunnes Liisa tulee hakemaan mua ja matka HkI-Vanda lle alkaa jälleen yhdessä. Nyt 10kk kestävä reissu, viimeksi 8 päivää. Mulla on niin tyhjä olo.

Huomaatteko kuinka yhtäkkiä angsti on lähtenyt ja ajattelen - tai siis en ajattele? Ei kyllä mä vihaan tän persläven pieniä piirejä ja niin vittumaisia keski-ikäisiä naisia. Naiset on ihan helvetin rasittavia!

Mut nyt meen ennenku angsti saa harmaan pilven pilvettömälle taivaalleni. Valon soturi.

Meryl StreepTiistai 22.07.2008 02:58

Toivottavasti se ei petä mun luottamustani. Upee karisma! Hiljaiset sillat kun kattoo niin vau. Toivottavasti Mamma Mia! on tarpeeksi hömppää mulle! Niin ja kiirettä pukkaa... Siivous pakkaus ja ihmisten tapaaminen on vaikeaa. Todella vaikeaa, mutta kaikki on tehtävä päästäkseen pois.Vai mitä jos käykin niin kuin Samille Life On Marssissa? That would be horrible.

Mulla oli niin kamala päivä. Mutta huomenna herään aikasin aamulla taas jotta pääsen klo 10neksi kampaajalle. Luulen että se on liikaa vaadittu, toivottavasti en myöhästy. Niin ja otin toiseen kasvohoitoon ajan vielä perjantaille. Kallista on tämä eläminen viimisellä viikolla.

Mitä jos mulla onkin kaksi päiväinen krapula enkä selviä kunnolla sunnuntai-maanantai väliseen yöhön? Ehkä lauantaina otan ensimmäistä kertaa hillityt kännit nelosessa. (yeah right!)

Mutta so much to do so little time. On muuten ihanaa olla taas läppärillä. God I luv it! Leeds, Live it Love it in six days! Did you hear me? You'd be'er!

[Ei aihetta]Tiistai 22.07.2008 01:03

Tää päivä on muuten ollu ehkä paskin todella todella pitkään aikaan, enkä edes ollut töissä. Siis aivan läpensä paska päivä.

[Ei aihetta]Maanantai 21.07.2008 14:08

sevön deis


huh onpas ollut kamalaa olla ilman nettiä kaksi päivää. että en yhtään riippuvainen oo?

[Ei aihetta]Perjantai 18.07.2008 00:15

Ei väsytä

Ei tee pahaa

Enää 10 päivää.

Kiitos Villelle maailman ihanimmasta juttelusta :))

Pitäkää ystävistänne hyvää huolta rakkaat, kuunnelkaa nyt kun täti opettaa.