IRC-Galleria

joulu meniLauantai 27.12.2008 19:08

Huh mutta oli erilainen joulu.. kaikki alkoi aaton aattona kun oli tapsin toistaiseksi hurjin ja pelottavin ilta.

jätkältä kysytään papereita ja se alkaa repiin riitaa siitä. minkäs sille voi jos näyttää kakstoistavuotiaalta mutta on 25. nooh jokatapauksessa sitten ne laitto tarkistusavaimen hedelmäkoneeseen ja työntekijä näki sen ja se oli vielä CCTVssä joten ei mitään mahiksia. pojat lähti kun pomo käski. pomo lähti vähän ajan päästä ja sitten pojat tuli takasin. alkovat riehuun entistä enemmän ja haastamaan syn ja priceyn kanssa. uhkasivat että mä tapan sut, tuu ulos niin tapellaan... hoh ja aivan perseet olalla.. siinä sitten huitasivat priceytä ja poliisit oli matkalla. sitten pojilta otettiin tiedot ylös ja partioivat poliisit saatteli niitä vähän matkaa kun aseistetut poliisit jutteli sylle.

ei siinä vielä kaikki. kun oltiin sitten normaalit asiakkaat saatu pubista ulos niin yhtäkkiä kuuluu koputusta oveen.... noh pojat tuli takasin. ei siinä mitään sy soittaa taas poliisille ja näkee CCTVstä toimistosta että jätkä ottaa pullon ja heittää. läpi ikkunan se sitten tuli. taisin vähän kiljastakin :D ihan kuset housussa olin..

pojat sitten pidätettiin kotoa ja saivat muuten potkutkin, oli sentään työpaikan pikkujoulut.


jouluaatto meni töissä sekavissa tunnelmissa, edellisenä iltana tosiaan nukkumaan pääsi kolmen aikaan kun tarvitsi odottaa jotakuta levyttämään rikottu ikkuna yms.

joulupäivänä oltiin auki 12.-14.30 jä mä olin töissä semmosen kolme ja puol tuntia. oon ruikuttanu koiraa ja nyt sain kun sy osti mulle koiran joka on oikeen koiran kokonen. ostin sille DG the one tuoksun ja annettiin davidille sylle ja carlille kaikille villasukat leeds rhinos väreissä. liisan mummu kätevästi ne pyöräytti.
töistä sitten roylle syömään ja juomaan. kotona joskus yhden aikaan ja aamulla töihin syn kanssa. nukahdin ikkuna auki ja myöhästyin töistä puoli tuntia. pääsin töistä kahdelta viiden sijaan ja tulin kotiin suihkuun ja menin takasin ja aloin top uppaamaan. hyvässä käänteessä kotia ja sillai se päivä vaihtu sitten täksi päiväksi. tänään lähdetään kaupungin pubeihin carlin lazin ja davidin ja delimin kanssa ainakin. pitäis olla siellä viideltä eli kahden tunnin päästä. bussi 18 menee kuulemma town hallin taakse, hmm. anyhow, tänään olin eka ihminen töissä siivoojia lukuunottamatta. pricey oli vartin verran myöhässä koska ei saanu taksia ja joutu sit käveleen. kukaan ei tiedä että mäkin olin myöhässä, tosin vain minuutin.

jaahas eiköhän lähetä topuppaamaannnn!

Loma kaukanaTiistai 16.12.2008 19:54

seitsemästä päivästä putkeen töitä on jäljellä helvetilliset keskiviikko torstai perjantai ja lauantai. sitten kaks päivää vapaalla ja kahdeksan töissä taas. uusivuosi on vapaa ja se on vähän vaarallista se. kun on siis aatto ja päivä vapaana.

mulla oli tänään ehkä maailman pahin krapula. tai siis on yhä! en juonu kun nelja pinttiä kaks jägerbomia kaks sambucaa ja olin aivan konttaus kunnossa. simon muisti sähköpostinsa kännissä joten facebook saa vähän tulitusta. mutta tosiaan en saanu tehtyä töissä mitään muuta kun nojailtua tiskiin. onneks oli hiljanen päivä. vitsin taps do... huh huh... No joka tapauksessa olin siis lauantain selvinpäin ja join pubissa J2Ota vaan. sunnuntaina töiden jälkeen join kaks hot apple brandyä eli 50ml vsoptä. mutta kuinka hyvää onkaan konjakki omena tiiviste/siirapin ja kuuman veden kanssa. maistuu glögille mutta haisee konjakille. (en pidä konjakista) {vielä}.

sunnuntaina oli tän kauden viimeinen lesbioke eli karaoke jossa on aika lailla kaikki leedsin yliopistojen lesbot. (ja niitä on oikeesti paljon). kevään ensimmäinen karaoke on sillon KUN MASI TULEE TÄNNE!!! LIPUN ON OSTETTU JO JA KAKS VIIKKOO VIERÄHTÄÄ TÄÄLLÄÄÄÄ!!!! GOD I MISS U MASI!

En oo varmaan kertonu täällä kuinka mahtavia ihmisiä oon täällä tavannu.. Alotetaan ensin Willystä. Se on 56, Glasgowlainen rakennustyömies joka asuu viikot Leedsissä ja tekee töitä ja viikonlopuiks menee takaisin Skotlantiin. Sillä on naisystävä jonka kanssa se oli high school sweethearts(HSSH) mutta sittemmin erosivat. Willy meni naimisiin, kahden päivän päästä sen HSSH meni naimisiin. Willyn erottua meni kaks päivää ja nainen eros miehestään myös. Kumpikaan ei ollu nähny toisiaan näiden vuosien aikana eikä kontaktia oltu pidetty. Kerran sitten tapasivat pubissa erojensa jälkeen ja sen jälkeen ovat olleet yhdessä. Sillä on niin paljon hyviä tarinoita, vitsejä ja juttuja ettei mitään rajaa. Se kutsuu mua cuddles nimellä ja me ollaan ihastuneita toisiimme :D Mahtava tyyppi. Pitää skotlannissa ollessaan kilttiä ja on sellanen tyyppi jota ei halua suututtaa. Käytti naisensa joululahjoihin yli£2000, pelkkiin koruihin. kävi kuulemma sellasessa koruliikkeessä missä tarvii pimpottaa päästäkseen sisälle ja heti istutetaan ja höösätään kuppi kuumaa nokan alle. nice one!

Jään siis toiseks vuodeks mutta tarvii ettiä kämppä. ehkä professional share tai jotain. Simonin kanssa en oo sen pahemmin keskustellu mutta epäilen että me ei kyllä muuteta yhteen - vielä. :D Simon on kevyen rapsakat 30 vuotta tätä maapalloo tallannu. Hmm, sellasta sattuu. Sen Lontoon vuodet näyttää olleen aika villit ja viimeisin naisystävä harakka :D:D Luv him to bits.

"yep she's nineteen"
"Simon, fucking nice one!"

En kestä odottaa että se vie mut lontooseen tapaamaan sen lontoo ystäviä ja vanhoja managereja, en malta että se tulee suomeen Carlin ja Davidin kanssa.


Ite tulen käymään viikoks suomeen tammi helmikuussa kun setä kuoli ulkomailla ja tuun kattoon sukulaisia suomeen sitten...

Toivottavasti nähdään sillä viikolla,

Rakkautta ja rauhaa, Jenna

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 23:06

mun tarvii etsiä yksiö täältä ens vuodeks! jaiks!

Ensilumi leedsiinTiistai 09.12.2008 22:39

Ensilumi tuli viime viikolla ja tässä siitä todiste!

hmmMaanantai 08.12.2008 04:20

tänään oltin adelphissa joka on sama paikka kun staff night out. sunday roast with larry (58) and carl (32) ja sitten alotettiin ottaan siinä 11 aikaan (am) ja mä oon kotona nyt ja odottelen että mun mies (30) ja liisa tulee kotiin, jonkun tarvii olla töissä huomenna aamulla klo 9 joten lähin aikasemmin

englannissa on kivoja clubeja, siis klubeja joihin pääsee sisään vaan ne jotka sinne kuuluu. siis vähän niinkun salaisia klubeja joiden olemassaolon tuntee mutta kukaan ei tiedä niistä,ja jos tietää tai ei niin ei ainakaan puhu siitä. no jokatapauksessa. mä tulin kotiin (meinasin kirjottaa himaan) ja näin että klubin porttien sisäpuolla juoksee kaks koiraa (lkubi on n 100m meidän kämpältä) ja sitten näin hahmon kävelevän kohti. se oli klubin omistaja ja sen kaks koiraa. ah kaipaan xenaa niin paljon. ....... no silittelin koiria ja ne selkeesti tykkäs musta, noh kukpa ei. ja juttelin omistajan kanssa. sanoin että se on vähän kun secret place ja se sano että se onkin, mutta mä oon tervetullut koska vaan! se sano että cheap drinks joten mä oon niin salee (wtf) siellä joskus vielä. älyttömän mukava mies. ja ei siinä vielä mitään mutta se on oikeesti varmaan aika dingy mutta kuinka siistiä! ja vaan on my way home. prob should just sleep. ai ja kyllä mun mies on 11 vuotta vanhempi kun mä. ja kyllä. jos ei koko loppu elämä niin vuosi 09-10 tulee vierähtään täällä myös. kukaan ei tajua. ei kukaan. joskus vaan käy näin. olihan se vitsi aluks mutta nyt..... jokatapauksssa, jos pääsit tähän asti niin voih, masi asioita tapahtuu ja mä todelakin odotan kahta viikkoa sun kanssa täällä. ja sä tuut viihtyyn.


xxx x xx Jenna

hou hou houLauantai 06.12.2008 17:37

joo tosiaan oli vähän klaustrofobiset kotibileet eilen... opiskelijat, en kestä niitä kännissä ja pöllyissä...... selvinpäin ihan kivoja

taas tuli huonoja uutisia suomesta, mutta odotetaan nyt rauhassa.

jaksamisia ja hyvää itsenäisyyspäivää! (minä lähden vähän sitä juhlistamaan kunhan saan itseni kuntoon. finlandia vodkaa on saatavilla mun pubistani joten sitä sitten tänään!)

home at last.Torstai 04.12.2008 01:30

hou hou, joulu tuli pubiin tänään, 53 leeds met hockey tyttöä syömässä. hukkasin kotiavaimeni staff nightina ja mitäs vielä. olin töissä muutaman tunnin ylimäärästä , vaihteeks. noh ei se mitään huomenna on varmaan kivaa ja lauantaina "staff night out"


haluan kämpän jossa on lautalattia.

torstaiTiistai 25.11.2008 00:48

torstai on kiva ilta, staff night out ja perjantaina aamulla töissä klo 9 thanks paul. :D

kamalaa!Maanantai 24.11.2008 06:45

nyt on jo maanantai ja mitä me tehdään nyt.. istutaan tom ellisin ja syn kanssa meidän ihanassa olkkarissa joten huomenna töissä voi olla vaikeeta mutta niin se on aina... beckyn ja paulin ja katyn kanssa... just niitten ihmisten kanssa joiden kanssa mä en halua tehdä töitä plus tom cowely.

staff night out...

Mihin tää aika kulkee........Keskiviikko 19.11.2008 18:13

Päivät vierii niiiin järkyttävää tahtia ettei mitään rajaa. Ens viikolla jo liisan vanhemmat tulee ja samaten on Alician ristiäiset! Suomalaiset joululaulut lauantaina niin ja Staff night out !!!!!!!!!!!! Torstai on se päivä ja tietysti aamulla töihin 8.30 :D Im gonna be so hammerd.


Tom Ellis on hullu! anto mulle quizz rahoistaan £40!!!! Idiootti. thanks to sy and Willy