IRC-Galleria

JennikaMonster

JennikaMonster

Miika mä rakastan sua <3 ihan vitun paljon !!♥ 16.1.2012
Sikainfluenssaan Yhdysvalloissa sairastunut Jukka Hildén, 29, eristettiin viikoksi hotellihuoneeseensa - muiden Duudsoneiden toimesta!

- JUKKA pääsi pois Losin Cedars Sinai sairaalasta! Jukan kärsimys ei kuitenkaan loppunu siihen. Tehtiin demokraattinen päätös lukita se ainakin vielä viikoksi hotelli huoneeseen, Just in case!, kerrotaan Duudsonien nettisivuilla.

Rankoista kujeistaan tunnetuksi tullut ryhmä ei anna armoa edes omilleen.

- Ainut mitä jätettiin sille on itku hälyytin, mistä se yrittää vähän väliä huudella kuume tokkurassa! Kerranki mulla ja Jarnolla on siisti Losin reissu kun saatiin Jukka pois jaloosta.

Hildénin sairastumisesta H1N1-virukseen kertoi ensimmäisen Ilta-Sanomat.

Lehden mukaan Hildén hakeutui Los Angelesin Cedars-Sinain sairaalaan sunnuntai-iltana, jossa hänelle aloitettiin myös Tamiflu-lääkitys.

Rapujuhlia ja ranta-elämää

Kulkutautiin sairastumistaan ennen Hildén ehti kavereidensa mukaa nauttia Yhdysvalloissa vietetystä ajasta täysin rinnoin.

- Ei Jukalla koko reissu oo pelekkään sairasteluun menny. Tässä ollaan Iiron luona perinteisillä, Suomalaasilla, rapujuhlilla, missä Jukka otti selätys voiton ainaki kolmesta ravusta, Duudonit kertovat nettisivuillaan.

Sivuilta löytyy todisteita myös perinteisen rantaelämän viettämisestä duudsonimaiseen tyyliin - aaltojen keskellä ja raajat epämääräisiin suuntiin sojottaen.

- Hermosa biitsilläkin Jukka oli vielä täysissä sielun ja ruumiin voimissa. Siinä uhmataan kaikki luonnon voimia kun ainakin purjeveneen korkuunen hyökyaalto meinas huuhto meirät kaikki merelle.

Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevat Duudsonit näyttävät pitäneen kiinni juuristaan myös Atlantin toisella puolen.

- Aina ei aurinko tääläkään paista tarpeeksi kuumaa. Silloon herää Suomalaasen miehen selviytymis vaistot ja pitää rakentaa sauna. Tehtiin kaverin kattoterassille sauna kun tuntu siltä että se olis hyvä idea, miehet kehuvat nettisivuillaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.