IRC-Galleria

Jenskutin

Jenskutin

ihmisen ikävä toisen luo

[Ei aihetta]Sunnuntai 05.02.2006 20:40

silmissä vilisee ja muutenkin sellanen hyvin väsynyt olo.
koko eilisen päivän luin hissaa. 100 sivua.
koko tän päivän luin hissaa. pikakelauksella 100 sivua.

ajattelin lukee sen koealueen vielä huomenna ja tiistaina ennen keskiviikkosta koetta. ei siitä kans tuu mitään. :P kuitenkin jonkun vitosen siitä saan vaikka kuinka hyvin lukisin. en vaan osaa. se on ihan tyhmää. ja sit menetän yöuneni jonkun kokeen takia. huoh. elämä on.

odotan huomista ihan hirveesti. mulla on ollu niin tylsä viikonloppu, että haluun taas kouluun! mä menisin nyt mielelläni vaikka musantunnille. itseasiassa odotan jopa niitä mua kiduttavia tanssitunteja. ehkä mä alan nyt jo vähän rentoutua siellä. sillee ettei ne ahdista enää niin kauheesti kun ennen. en tiä. liikkatunnille en kyllä haluu, mut se nyt on sellanen pakollinen paska. :D

tanssimaan - tanssimaan

en mä kyllä siinä esityksessä haluaisi olla. nyt kun oon just oppinut nolaamaan itseni tuolla, niin se on ihan kiva, mut en halua nolata itseäni PALJON suuremman väkimäärän edessä. :/ mä olen kun mikäkin elefantti siellä.

meidän pitää miettiä itsellemme sarjakuvahahmoja, joita me haluttais esittää siinä esityksessä. mä haluisin olla PikkuMyy tai MillaMagia. mutta Karviseksi mä sopisin kaikkein parhaiten, koska se on laiska ja läski ja laulaa epävireisesti. ehkä, jos mä en keksi itselleni mitään kivaa hahmoa, mun ei tarvitse esiintyä. Roope Ankka on mun ehdoton suosikki tietysti sarjishahmoissa, mutta en halua esittää sitä, koska sen illuusio menis sit pilalle.

plääh. TYHMÄ hissan koe. :'(

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.