IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Jenskutin

Jenskutin

ihmisen ikävä toisen luo

Viemärin avausTorstai 31.05.2007 01:49

Puhelin sammui ikävästi kesken paneskelun ja puhelun aviomieheni kanssa, joten jouduin laittamaan sen pois kädestäni jatkaakseni puuhia tuhmia, joita harrastimme suhteellisen harvoin rakastajani kanssa. Kuitenkaan SEKSI ei vastannut odotuksiani, vaikka yritimme noudattaa vanhoja asentoja.
Kokeilimme uutta tekniikkaa, joka kangisti miehen elimen miellyttävän kovaksi. Yhtäkkiä ovi kävi ja aviomieheni astui sisään kuulostaen vihaiselta, vaikka ei tiennytkään, mitä vaimo teki makuuhuoneessa. Yritin piilottaa rakastajani moniin eri paikkoihin, lopulta hän päätyi sängyn alle, mutta vaatteet jäivät pitkin huonetta.
Aviomieheni marssi sisään ja näki vaatteet ja ihmetteli. Selitin, että putkimies oli tullut avaamaan suihkun viemäriä ja oli nyt testaamassa, kuinka se toimii. Aviomieheni meni tarkistamaan asiaa löytäen tyhjän suihkun. Sillä välin rakastajani pakeni ikkunasta aivan ääälasti.
Ihmettelin kovasti ja totesin putkimiehen lähteneen jo kotiin, vaatteeksi lainasin hänelle vaaleanpunaista saunatakkiani. Vaatteensa hän lupasi hakea ensi "viemärin" avauskerralla. ;)

THE END

By Jenna ja Netta
eli paita ja perse. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.