IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 28.03.2009 22:03

amiksen opo soitti mulle just äsken ja oli erittäin mukava puhelu :) hain siis koulutusohjelmissa ykkösenä mielenterveys- ja päihdetyöhön (ja tahtoisin sinne kovasti !) ja kakkosena oli sit sairaanhoito ja huolenpito.

opo soitti että meidän kaksoistutkintoryhmän hauissa oli niin paljon hajontaa eri koulutusohjelmiin, että on vaikee sovittaa niitä niin että sopis lukio-opinnot mukaan. että olisiko mahollistta että mä menisin sairaanhoitoon, koska se kuitenkin oli kakkonen niin ei se varmaan maailmanloppu olis. sanoin että mjooo... ja kuulemma numerioiden puolesta olisin todellakin päässyt sinne mielenterveyspuolelle, ja sinne ei kuulemma tänä vuonna lähellekkään kaikki jotka haki pääse :):):) että kiitos sen että otin kakoistutkinnon, en pääse sinne ykkösvalintaan varmaan <3

tosin opo sano että sen pitää vielä puhua joidenkin koulutuspäälikoiden sun muiden kanssa miten tää nyt hoidetaan, ja keskiviikkona selviää sitten varmasti tämä että miten menee, ei siis vielä oo varmaa että meen siihen sairaanhoitoon.

ei sairaanhoidon puolessa oo todellakaan mitään vikaa, mutta mua ois niin paljon enempi kiinnostanut toi mielenterveyspuoli ja oisin tosissani halunnu sinne. mutta näin tällä kertaa :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.