IRC-Galleria

Jepari

Jepari

Onko täällä enää mitään elämää? :D Silloin kun minä olin nuori...

Selaa blogimerkintöjä

Rakas päiväkirja.Maanantai 03.12.2007 15:12

Olen unohtanut kertoa sinulle parista jutusta, jotka ovat tapahtuneet tässä muutaman viikon sisään. Avaudun siis nyt yhdellä kerralla kaikesta tärkeästä, minkä tässä äkkiseltään muistan.

Edellisiviikonloppuna oli isotätini Liljan hautajaiset Evijärvellä, pohjanmaalla. Lilja kuoli nätisti nukkuessaan, ilman kipuja. Kuuntelin Teran Unelmia. Kappale sopi hautajaistunnelmaan ja ajatuksiini lähes täydellisesti. Lilja-täti istuu varmastikin jossakin tuolla pilven reunalla ja katselee sieltä siskojensa jälkeläisiä hymyssä suin :) Pappi puhui myös hyvin nätisti Liljasta.

Ajellessamme kotiinpäin, pysähdyimme matkan varrella Kangasalan Hesessä/Pressossa kahvilla. Kassan takana meitä palveli Pike Määttä, Teran basisti o__O Olen siis ostanut kahvin Teran basistilta. Jea! :D

Äidilläni on jälleen ollut hermo kireällä koko ajan. Hän myös stressaa Lilja-tädin perinnöstä ja siitä, mitä tapahtuu sukulaissuhteille, etenkin hänen ja hänen sisartensa välillä, kun perintörahoja jaetaan. Elämä on vikeaa, jos siitä tekee sellaista.

Isäni puoliksi lupasi ostaa minulle oman läppärin joululahjaksi. Jos saan sen, voin datata ja pelata kaikki päivät ja yöt läpeensä. Jea.

Kävin tänään varmistamassa kevään kirjoituksiin ilmoittautumisen. Uusin äidinkielen, minkä lisäksi luvassa on pitkä englanti, pitkä matematiikka ja psykologia. Syksyn tuloksetkin siis tulivat tuossa jossakin välissä: ruotsi M, uskonto E ja äidinkieli E.

Tonin vanhemmat ottivat kultaisen noutajan pennun. Kaverin nimi on Tarmo. Ryti the dog on kovin mustasukkainen Tarmolle. Kaikki muut ovat innoissaan tuosta pienestä kakkaavasta, pissaavasta, vaatteita, hiuksia, varpaita ja sormia syövästä veijarista, joka leikkii, leikkii ja leikkii. Hauska kaveri :)

En ole juuri jaksanut stressailla koulustakaan. Sen jälkeen, kun olin kipeänä viikon, olen lähinnä vain pelannut tietokonepelejä sekä kaverilta ostamaani Mario- Super Nintendo -peliä. Koeviikko kuitenkin meni erittäin hyvin. Äitini stressaa minua enemmän koulunkäynnistänäi ja luulee, että minulla menee huonosti, vaikkei minulla viimeiseen kahteentoista vuoteen ole mennyt koulussa huonosti, vaikken ole mitään töitä tehnyt. Jos tekisin hurjasti töitä ja tottelisin äidinkielen opettajaani ja lopettaisin koulun ulkopuolisen elämän käytännössä kokonaan, olisin varmasti kympin oppilas, mutta minulle riittävät ysitkin. (Äidilleni kaiketi ei.)

Elämäni tällä hetkellä pähkinänkuoressa olikin sitten siinä.
-Jenni

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.