IRC-Galleria

Jericho^

Jericho^

¯\(º_o)/¯

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 01:38

Oli ihan mukavat synttärit. Porukkakatoa vähäsen. Tissuteltiin kämpällä ja sit suunnattiin Kharmaan (ylläripylläri). Ja aina sitä vaan joutuu näyttämään henkkarit. Noh, pitäisi vaan olla iloinen että oon tälläinen babyface.

Baarissa sit oli ihan normi meininki. Tuli snappailtua vähän drinkkiä ja siinä kahden aikaan oli jo niin vahva vässykkä että piti heittää rukkaset pöytään ja lähteä kotiin. Mutta tällä kertaa en oksentanut joten meni paljon paremmin ku vuosi sitten.

Siinä sit viiden aikoihin heräilin siihen ku kuului hirveä ryminä ja kolina. Ounastelin jo heti että Heikki taas kiipeämässä meidän ikkunaan mutta sitten ku ei ketään näkynyt niin en reagoinut siihen enempää. Lähdin sit makkarista pois ja huomasin että joku seisoo meidän parvekkeella. Tokaisin sit Meijulle, että meidän parvekkeella seisoo joku. Vaatteiden puvun jälkeen menin sit katsomaan niin Heikki ja Mikahan siellä. Olivat kiivenneet kadulta parvekkeelle. Sitten Eerokin jo tuli ihmisten kulkukautta, eli OVESTA. Avasin oven tosin eka, ei se voimakeinoin tullut.

Rehellisesti sanottuna en ollut kovin iloinen. Yöunet oli keskeytynyt juuri sopivaan kohtaan ja kun heräsin niin suussa maistui oksennuskin. Ehkä se oli alkumakua tuolle härdellille.

Siinähän sit aikansa pojat oli ja onnistuivat vielä punkulla sotkemaan meidän uuden valkoisen ryijymaton. Onneks saivat putsattua sen, olis muuten tullut kallis päätös illalle. Mutta kaikenkaikkiaan ihan mukava illan/aamun päätös. Väsytti vaan niin paljon että ei jaksanut enää oikein keskittyä menoon.

Nyt päivän jälkeen olokin on ihan mainio. Ei ollut edes krapulaa ja kakkua jäi reippasti yli. Tosin just söin viimeisen palan. :( Parin tunnin päästä taas työelämään ja seuraava vapaa ensi viikonloppuna. Jospa silloin ehtisi pelata tuota Skatea ja Orange Boxia.

Kiitokset niille jotka olivat seurassa mukana.

PS. Ensi kerralla soitan suoraan poliisit hakemaan ne jotka tulee meidän parvekkeelle ilman lupaa. ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.