IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 30.11.2007 08:11

Seitsemään viikkoon eka vapaa viikonloppu. \o/ Tätä on kyllä odotettu.

Firefox 3Perjantai 23.11.2007 17:32

Voihan ihanuus tuota uutta Firefoxia. Kaikki toimii nopeammin eikä kone mene enää juntturaan jos on enemmän kun yksi välilehti käytössä. Vaikka tuo on vasta beta, niin en kyllä enää koske Firefox 2:seen.

Plus tuo uusi kirjainmerkki-tähditys on kätevä.

NormipäiväSunnuntai 11.11.2007 10:11

Ah pieru ah. Viikonlopun keskusta-putki on ohi. Kolme päivää joutu räntäpaskassa tarpomaan. Kyllä sitä kummasti arvostaa kuumaa suihkua kun pääsee töistä kotiin.

En vaan ymmärrä miten nytkin yöllä oli niin vitisti porukkaa liikenteessä vaikka ulkona olikin räntäkeli from hell. Jyväskylän pulsupartahemmokin vaelteli tapansa mukaan. Juttelin nyt yöllä varmaan enemmän tuntemattomien ihmisten kanssa ku normaalisti kuukauden aikana yhteensä. Oli kyllä monenlaista yön Timoa.

Ylihuomenna olisi vapaa. Ja huomenna pitäisi (toivon niin) tulla Call of Duty 4 kätösiini. Sit pari viikkoa ja Mass Effect ja Assasins Creed. En valita.

Mutta nyt suihkun kautta unille. Arvostan kyllä mun työssä eniten sitä että mun ei tartte koskaan herätä pakolla vaan saan nukkua niin pitkään kun haluan.

Pro-hax0rSunnuntai 28.10.2007 01:17

Softmodasin juuri vanhan xboxini. Pienen säädön takana oli, lähinnä noiden tarvikkeiden hankinnan kanssa oli eniten ongelmia kun oli vähän nihkeää löytää enää vanhan boksin lisäosia kaupoista.

Anyway, modaus onnistui lopulta pirun nätisti ja nyt on vanha boksi mediacenter-käytössä, hitto miten kätevästi pojat kasannut koodista tuon.

Nyt pitää vielä sit jaksaa hienosäätää ja asentaa kaikki kivat lisäohjelmat. Mutta olen kyllä tyytyväinen tuohon. Oli menossa jo varaston synkkiin kulmiin tuo boksi mutta internetin ihmeellinen maailma muutti kaiken.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 01:38

Oli ihan mukavat synttärit. Porukkakatoa vähäsen. Tissuteltiin kämpällä ja sit suunnattiin Kharmaan (ylläripylläri). Ja aina sitä vaan joutuu näyttämään henkkarit. Noh, pitäisi vaan olla iloinen että oon tälläinen babyface.

Baarissa sit oli ihan normi meininki. Tuli snappailtua vähän drinkkiä ja siinä kahden aikaan oli jo niin vahva vässykkä että piti heittää rukkaset pöytään ja lähteä kotiin. Mutta tällä kertaa en oksentanut joten meni paljon paremmin ku vuosi sitten.

Siinä sit viiden aikoihin heräilin siihen ku kuului hirveä ryminä ja kolina. Ounastelin jo heti että Heikki taas kiipeämässä meidän ikkunaan mutta sitten ku ei ketään näkynyt niin en reagoinut siihen enempää. Lähdin sit makkarista pois ja huomasin että joku seisoo meidän parvekkeella. Tokaisin sit Meijulle, että meidän parvekkeella seisoo joku. Vaatteiden puvun jälkeen menin sit katsomaan niin Heikki ja Mikahan siellä. Olivat kiivenneet kadulta parvekkeelle. Sitten Eerokin jo tuli ihmisten kulkukautta, eli OVESTA. Avasin oven tosin eka, ei se voimakeinoin tullut.

Rehellisesti sanottuna en ollut kovin iloinen. Yöunet oli keskeytynyt juuri sopivaan kohtaan ja kun heräsin niin suussa maistui oksennuskin. Ehkä se oli alkumakua tuolle härdellille.

Siinähän sit aikansa pojat oli ja onnistuivat vielä punkulla sotkemaan meidän uuden valkoisen ryijymaton. Onneks saivat putsattua sen, olis muuten tullut kallis päätös illalle. Mutta kaikenkaikkiaan ihan mukava illan/aamun päätös. Väsytti vaan niin paljon että ei jaksanut enää oikein keskittyä menoon.

Nyt päivän jälkeen olokin on ihan mainio. Ei ollut edes krapulaa ja kakkua jäi reippasti yli. Tosin just söin viimeisen palan. :( Parin tunnin päästä taas työelämään ja seuraava vapaa ensi viikonloppuna. Jospa silloin ehtisi pelata tuota Skatea ja Orange Boxia.

Kiitokset niille jotka olivat seurassa mukana.

PS. Ensi kerralla soitan suoraan poliisit hakemaan ne jotka tulee meidän parvekkeelle ilman lupaa. ;)

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 08:24

Jep, puoli vuosisataa.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 19:08

Mietin koko yön miksi kirjoitin taulumäkeläiset isolla.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 02:28

PGR4 yllätti. Vanhaa PGR3:sta pelanneena en oikein jaksanut innostua jatko-osasta mutta nytten kun olen pari kertaa pelannut niin jumankauta täähän on hyvä. Imo parempi ku Forza Motorsportti2. Pojat vähän panostanut grafikkaan.

Tällä viikolla pitäisi vielä saada Orange Boxin. Ei vaan ole aikaa pelata sitä. :(

Nyt ehtii ottaa kolmen vartin nokoset ja sit pitääkin lähteä pikkuhiljaa töihin. Saa Taulumäen kansa lehtensä.

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 05:24

Tästä se alkaa. Viikon työhelvetti. Menuun kuuluu työtä ja unta. Noh, tilipussiin napsahtaa sellainen summa rahaa että en valita niin hirveästi. Jää vaan muu elämä vähiin tällä viikolla, ihmisuhteet ja pelisuhteet. Noh perjantaina olis ne synttärit niin pitää drink drinkata pää täyteen. Sekin vaan siksi ku Meiju käskee. \o7

Mutta nyt töihin.

PS. Nyt tekee mieli ostaa se kamera. Meiju; eiköhän aleta käymään läpi katalogeja, kamera kotiin hophop!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 04:54

Eka tunti Halon peluuta takana. Kannatti käydä hakemassa se keskiyöllä kaupasta. Tää on silkkaa rautakultasilkkihunajaa. Sori Meiju mut tää peli vie mut mennessään. :(