IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.03.2008 05:18

Tulpahan oltua baarissa, army-teema oli oikein, oltiin Easyn ja M$:n poikien kanssa ainoita tappiin asti tuunattuja sotapoikia siellä. Alkuillasta sentään oli muitakin teemaa soveltavia immeisiä mutta loppuillasta/yöstä oltiin kyllä ihan omaa luokkaa Lacoste-poikien ja mekkoväen joukossa.

Ihan kivat fiilikset oli. Eikä mennyt edes tuota pahaa alkomaholiakaan hirveästi. Olin mä tosin Umin juomien koemaistajana ja siinä sai ihan tarvittavan määrän juominkia.

Ens yönä taas töihin. Vapaa piti olla mutta Itellalla on nyt vähän miehistövajautta. Protippinä työttömille; hakekaa sinne töihin, tarvetta olisi.

Nyt nukkumaan. Huomenna saakin koko päivän olla koirien kanssa ja siivoilla tuhokasaa nimeltä koti.

[Ei aihetta]Lauantai 22.03.2008 02:19

Ulkona -17 celssssssiusta. Mitä vittiä.

3hTorstai 20.03.2008 02:49

Perkels, pakko hommata kolmio. Oon niin kyllästynyt asumaan tässä pikkukaksiossa, ei mahdu mihinkään tavarat ja ei pysty elämään minimalistina ku tuota käyttötavaraa on niin perhanan paljon.

Eli muutto edessä joskus. Ja vuokra senkun nousee. <3

Jaa että mitenkä.Tiistai 18.03.2008 02:53

Mua vähän ihmetyttää tuo hirveetä haloota ja kohua aiheuttanut tekstari-Ilen härdelli. Miten kukaan haluaa laittaa mitään viestiä tyypille joka näyttää tuolta?

http://bayimg.com/fAJeHaAbD

Ja vielä oikein eroottinen tanssija. Näen jo painajaisia pelkästä mielikuvasta.

LaiskuusTorstai 14.02.2008 15:14

Olen laiska. Joten; hyvää ystävänpäivää itse kullekin joka nyt sattuu tätä puolivahingossa tai tarkoituksella lukea.

Onnea tjänare tjs!

Viikonloppu from hell.Lauantai 09.02.2008 16:41

Hirvee hulabaloo tääkin viikonloppu. Tänään pitäs ehtiä tehdä vaikka mitä. Huomenna olis pippalopartieeh ja kämppä pitäs olla puhdas ku pulmunen. Töihinkin pitäs mennä. On se elämä niin rankkaa.

UbuntuTiistai 05.02.2008 15:16

Nyt taas asensin Ubuntun koneelle. Makkarin kakkoskoneelle kun se on tollainen ikävanha paska romu. Tässä kun asensin tämän ja alkukikkailut tein, niin kyllä sitä taas muisti kuinka hyvä tää on verrattuna tuohon muistisyöppöön Windowsiin.

Kuhan nyt saa tilattua pääkoneeseen uudet osat niin saa laitettua tähän makkarikoneeseen vanhat osat pääkoneesta. Sitten pyörii vielä hiukkasen paremmin täälläkin asiat.

Tekisi kyllä mieli laittaa olohuoneen koneeseenkin Linux, mutta ei oikein ole innostanut kun tulee hankaluuksia noiden kovalevyjen kanssa. Tai ennen ainakin oli ongelmia.

Jospa sitä nyt sit siirtyis Verkkokauppaan ja pistäis osat tulemaan niin pääsis katsomaan uudesta telkkaristakin noita teräväpiirtopätkiäkin.

[Ei aihetta]Maanantai 31.12.2007 22:30

Parin tunnin päästä töihin. Meneekin mukavasti uusi vuosi. Hiukkasen vituttaa ku ei pääse muiden kanssa liikenteeseen.


[Ei aihetta]Sunnuntai 30.12.2007 10:17

Saatanan ilmastonlämpemiset. Joulukuun viimeiset päivät menossa ja mä oon ollut nyt kolme päivää putkeen töissä ulkona kaatosateessa, sateessa jonka koostumus on vettä. Olis nyt edes pakkasta että se olisi lunta mutta ei. Ja sitten vielä bonuksena tollanen varmaan miljoonasata km/h puhaltava tuuli.

Voi kun olisi jo kesä taas.

[Ei aihetta]Torstai 27.12.2007 07:39

Lomat oli ja meni. Nyt pitäs jaksaa taas pakertaa töissä. Kinkkutumuissa.