IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 26.09.2008 02:01

http://www.youtube.com/watch?v=6cnVEXu6ueo

Puhdasta taidetta. Vaikkakin Diesel kopioi Something Awfullia. :((((

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.09.2008 03:25

Pew pew. Pelit oli ja meni. Vähän oli heikko happi välillä. Kivaa oli kuitenkin enemmän ku ei-kivaa. En kyllä tykännyt siitä suosta yhtään. :((((

Eikä yhtään hirvikärpästä!

[Ei aihetta]Lauantai 13.09.2008 01:10

Perse. Pitipä sitä sit sairastua flunssaan just ennen Kotvaa. Se yksi ainut peli vuodessa mille olis menossa ja silloin just pitää sen ainoan kerran sairastua. Noh, sissinä menossa kuitenkin. On tässä mömmöjä ja mehua juotu että kuolis lenssu pois.

Päng päng.

[Ei aihetta]Keskiviikko 10.09.2008 22:57

Ostin vähän sitä kiinalaista magnaa!

[Ei aihetta]Maanantai 08.09.2008 04:45

Yäääh. Taas ihan rikkipoikki ja ihan kohtjust pitäs töihin mennä. Alkaa tää softaus tuntumaan enemmän töiltä ku itse työt. More sleep, less irc.

Ja ens viikonloppuna Kotvaan. Luulin kokoajan että oon sen viikonlopun töissä mutta enhän mä ollutkaan. \o/

[Ei aihetta]Lauantai 06.09.2008 17:53

Johan mulla on putki päällä. Nimittäin leffa-putki. Oon katsonut kahden päivän sisään jopa kaksi (2) elokuvaa ja parin tunnin päästä meen teatteriin katsomaan Wall-e:n. Omg omg. Ihmeellistä se on siks että viime aikana on mennyt ihan tylsäks leffojen suhteen tuo katselu. Ei ole huvittanut yhtään katsella ja kokoajan on vaan kasaantunut katso-tuo-lista. Jotenkin tuo työrytmikin sekoittaa pakkaa. Noh, jospa saisin nyt itseni katsomaan noita vähän enemmän. Nuoruuteni päivinä oli tapana katsella sillei ihan vitusti leffoja, harmittaa oikein ku oon näin repsahtanut. :'(((((((((

Niin ja eilen siis katsoin Starship Troopers 3:sen. Hirveä virhe. Oli se silti pakko katsoa kun eka osa oli kuitenkin silkkaa rautaa. Kakkosta en olekaan nähnyt ja taidanpa jättää näkemättä. Oli kyllä niin uskomattoman huono että ei voinut kuin ihmetellä miksi se oli tehty. Se oli vähän ku olis katsonut ketjukolaria, ei haluais katsoa mutta silti on pakko katsoa. Eihän siinä, oli siinä tissejä (ei pelastanut leffaa) ja SPOIL SPOIL SPOIL iskelmähittejä laulava aivopesty kenraali joka sukeltaa jättiläisvaginaan.

Tänään katsoin tuon Spiderwick Chroniclesin. Varmaan ikuisuuden koittanut saada Meijun katsomaan sen mun kanssa, mut se ei koskaan lämmennyt idealle. Tänään sit katsoin sen vihdoin yksin. Ihan ok leffa, tollanen minkä katso ihan mielellään vaikka olikin enemmän pikkuväelle tarkoitettu. Siinä oli tuo penskakin mikä on nyt ollut joka toisessa leffassa. Ja mikä ihmeen fetissi Nickledeonilla on tuon liman kanssa?

Jeejee.

[Ei aihetta]Sunnuntai 17.08.2008 11:20

On se merkillistä kun välillä laittaa töihin firman haalarit niin sitten kaikki morjestelee iloisesti ja juttelee kaduilla. Yksikin katuputsaaja on about puoli vuotta tullut joka aamu vastaan ja kun itse toivottelee huomenet niin se joko a) murisee jotain hiljaa tai b) ei sano/reagoi mitenkään. No nyt kun oli haalarit päällä niin täähän alkaa juttelemaan oikein kunnolla.

En oo kyllä pitämässä noita haalareita sen takia, saapahan olla rauhassa ja olla omissa ajatuksissaan. Lisäksi nuo haalarit on kyllä joku paholaisen keksintä. Goretexit ja kaikki mutta vittu ku alkaa satamaan vettä niin ongelmat alkaa. Kyllä se veden ulkona pitää, mutta sisäpuolella vallitsee sellainen saunamainen lämpötila ja kangas hankaa joka paikkaa. Sitten kun vielä lisää yhtälöön sen, että kun menee rappuihin niin niissä patterit jo pauhaa täysiä ja kuumuus on ihan järkyttävä. Ihan mahdoton edes kuvitella sitä takkia pitää päällä. Tarttee olla vähintään pakkaskeli ennenku noita voi käytellä. Nyt on vain tyydyttävä shortseihin.

[Ei aihetta]Keskiviikko 13.08.2008 17:20

[Ei aihetta]Lauantai 02.08.2008 17:38

VÄSYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.

[Ei aihetta]Torstai 31.07.2008 09:19

Vitun rallit. Nyt se alkaa. Kivaa ehkä seurata, mutta ei niin kivaa olla töissä sen kaiken ihmislauman keskellä. Saa nähdä kuinka paljon tulee yöllä porukkaa itkemään lehtiä. En sano muuta ku jeejee.