IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 24.11.2008 08:20

http://www.youtube.com/watch?v=zlfKdbWwruY&fmt=22

Nyt alkaa pikkuhiljaa olla Youtubekin sellainen että sillä katsoo mielellään videoita.

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.11.2008 09:51

Hyvin huomaa että Jyväskylässä on kansainvälinen koiranäyttely kun aamulla kuuden aikaan keskustassa on älytön määrä ihmisiä taluttamassa koiriaan aamupaskalle.

[Ei aihetta]Sunnuntai 16.11.2008 04:30

Pitäs taas töihin löntystellä ja ylläripylläri; ulkona sataa! Koko viikon on joka päivä satanut alusta loppuun kun oon ollut töissä. Tosi piristävää ja tosi talvista fiilistä. Noh lämmitin just Van Houtenia ja syön pipareita. Bring it on!

P.S En osaa millään päättää minkä miniläppärin ostaisin. Ihan liikaa tarjontaa ja vaihtoehtoja. Jokaisessa on jotain hyvää ja huonoa. AAAARGH!

EDIT: Siellä satoikin räntää ja lunta. Kantsii kirjoitella masentavia galtsun päiväkirjaan ni johan sää muuttuu!

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.11.2008 19:45

Katsottiin just äsken ehkä yksi vuoden parhaista elokuvista; Stepbrothers. Will Ferrel ei nyt oo mikään maailman parhain hemmo mut jumankauta tuossa leffassa se toimi ku junan vessa. Tosin ihan siksi ku John C Reilly oli kaverina. En oo nauranut näin paljon aikoihin. Parikin kertaa tuli oikein tippa linssiin ku nauratti niin paljon. Ja leffan loppu oli niin täydellinen että ei voinut kun ihailla.

Vittu et nyt on hyvä fiilis. Elokuvat on best thing ever!

Ice ice baby.

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.11.2008 03:47

Ui juukeli ku on hyvä peli tuo Gears of War 2. Ollaan nyt kavereiden kanssa hakattua Hordea ja ei voisi hauskempaa olla. Siinä on jotain eeppistä kun ollaan isketty neljä suojakilpeä maihin ja sitten kolme jätkää jauhaa miniguneilla locust-örmyjä jauhelihaks.

Yksinpeliä on tullut ekaa chapteria hakattua, enempää ei ole vielä ehtinyt kun töissä ollut kokoajan. Onneks huomenna alkaa vapaat. <3 Ehtii sen pari päivää hakata niin paljon että sormiin tulee rakot.

P.S se on vieläkin maailman parhain hetki kun sniper riflellä ammut headshotilla rivilocustin. Ah sitä ääntä.

P.S.S kukkahattutäti-bitches ottaa ihan iisisti.

P.S.S.S niinku kaikki muutkin perselöiset.

[Ei aihetta]Perjantai 07.11.2008 02:14

Emergency Day II bitches.

[Ei aihetta]Maanantai 03.11.2008 03:29

Äräräärärrä. Inhoan talven alkua kun ilmestyy markkinoille sellainen miljoona (no ei nyt niin paljon) hyvää peliä. Mulla ei ole aikaa pelata edes noita vanhoja pelejä läpi niin kasaantuu kokoajan vaan enemmän pelikirjasto peleistä jotka jää koskemattomiksi.

Nytkin mulla on tuolla pari peliä mitä en ole edes kertaakaan kokeillut. GTA4 pelaamatta läpi. Siinä kyllä vähän lopahti into ku piti alkaa viemään sitä saatanan serkkua kokoajan juomaan ja syömään. Ja piti treffeillä käydä sen tyttöystävän kanssa. Ei ihmekään että ei enää innostanut ku joutuu pelissä pelamaan arkielämää.

Nytkin on Farcry2:sta tullut hakattua ihan kokoajan ja silti olis Fallout 3 ja Dead Space tuossa odottamassa vuoroaan. Viikon päästä tulisi jo Gears of War 2. Se kyllä vie mun kaiken ajan heti ilmestyttyään. Sen jälkeen ei mene pitkään ku tulee Mirror's Edge ja KABOM Left 4 Dead tulee about kanssa samaan aikaan. :(

Pitäs melkein irtisanoa itsensä töistä ja aloittaa sossupummin elämä jotta riittäis aika peleille.

[Ei aihetta]Lauantai 01.11.2008 09:14

Helvetti ku väsyttää. Vielä pitäs pakata vaik kuinka kamaa. Jotenkin onnistun aina jättämään pakkaamisen viime tinkaan. Go Juho go!

Oh memoriesPerjantai 31.10.2008 22:58

Hähää. Kirjoitanpa nyt about jutsillaan viikon jäljessä viime vknlopusta (oli niin järkyttävää että vasta nyt pystyin palautumaan siitä). No oikeesti Puupan takia vasta nyt kirjoitan.

Meiju piti täällä taas kerran miitin oman K9a-jenginsä kanssa. Mä olin taas vanhan kaavan mukaan hiljaa nurkassa ja pelasin konsolilla. Oli uusia naamoja tällä kertaa, tosin Meiju oli jo kouluttanut mut galtsun kautta et ketä on tulossa.

Meni aika normisti, välillä hirveä älämölö ja huutaminen ja nauraminen ja maailman pahimpia pieruja, vielä sellaisia äänettömiä killereitä.

Tuli kolmisen leffaakin katsottua; The Host, Strangers ja Porco Rosso. Nuo ei tajunnut Hostin hienoutta. :( Strangers oli järkyttävä paskaleffa jonka säikytyskohdat oli niiiiin ennalta arvattavissa. Porco Rosso oli taasen kiva leffa. Mut Puuppa meni raiskaaman sen perversseillä puheillaan. :(

Niin ja mun Guitar Hero kävi kuumana ku kaikki soitti sitä täysii. Innostuin itsekin pitkästä aikaa soitteleen. Päätinkin tuossa että jouluna ostan joko Guitar Hero World Tourin taikka Rock Band 2:sen prkl!

Oli kiva vknloppu vaikka olin välillä vähän ulkona jutuista (oonhan mä vähän outsaideri noin muutenkin). Ihan tuli haikea olo kun kaikki lähti.