IRC-Galleria

Pro-hax0rSunnuntai 28.10.2007 01:17

Softmodasin juuri vanhan xboxini. Pienen säädön takana oli, lähinnä noiden tarvikkeiden hankinnan kanssa oli eniten ongelmia kun oli vähän nihkeää löytää enää vanhan boksin lisäosia kaupoista.

Anyway, modaus onnistui lopulta pirun nätisti ja nyt on vanha boksi mediacenter-käytössä, hitto miten kätevästi pojat kasannut koodista tuon.

Nyt pitää vielä sit jaksaa hienosäätää ja asentaa kaikki kivat lisäohjelmat. Mutta olen kyllä tyytyväinen tuohon. Oli menossa jo varaston synkkiin kulmiin tuo boksi mutta internetin ihmeellinen maailma muutti kaiken.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.10.2007 01:38

Oli ihan mukavat synttärit. Porukkakatoa vähäsen. Tissuteltiin kämpällä ja sit suunnattiin Kharmaan (ylläripylläri). Ja aina sitä vaan joutuu näyttämään henkkarit. Noh, pitäisi vaan olla iloinen että oon tälläinen babyface.

Baarissa sit oli ihan normi meininki. Tuli snappailtua vähän drinkkiä ja siinä kahden aikaan oli jo niin vahva vässykkä että piti heittää rukkaset pöytään ja lähteä kotiin. Mutta tällä kertaa en oksentanut joten meni paljon paremmin ku vuosi sitten.

Siinä sit viiden aikoihin heräilin siihen ku kuului hirveä ryminä ja kolina. Ounastelin jo heti että Heikki taas kiipeämässä meidän ikkunaan mutta sitten ku ei ketään näkynyt niin en reagoinut siihen enempää. Lähdin sit makkarista pois ja huomasin että joku seisoo meidän parvekkeella. Tokaisin sit Meijulle, että meidän parvekkeella seisoo joku. Vaatteiden puvun jälkeen menin sit katsomaan niin Heikki ja Mikahan siellä. Olivat kiivenneet kadulta parvekkeelle. Sitten Eerokin jo tuli ihmisten kulkukautta, eli OVESTA. Avasin oven tosin eka, ei se voimakeinoin tullut.

Rehellisesti sanottuna en ollut kovin iloinen. Yöunet oli keskeytynyt juuri sopivaan kohtaan ja kun heräsin niin suussa maistui oksennuskin. Ehkä se oli alkumakua tuolle härdellille.

Siinähän sit aikansa pojat oli ja onnistuivat vielä punkulla sotkemaan meidän uuden valkoisen ryijymaton. Onneks saivat putsattua sen, olis muuten tullut kallis päätös illalle. Mutta kaikenkaikkiaan ihan mukava illan/aamun päätös. Väsytti vaan niin paljon että ei jaksanut enää oikein keskittyä menoon.

Nyt päivän jälkeen olokin on ihan mainio. Ei ollut edes krapulaa ja kakkua jäi reippasti yli. Tosin just söin viimeisen palan. :( Parin tunnin päästä taas työelämään ja seuraava vapaa ensi viikonloppuna. Jospa silloin ehtisi pelata tuota Skatea ja Orange Boxia.

Kiitokset niille jotka olivat seurassa mukana.

PS. Ensi kerralla soitan suoraan poliisit hakemaan ne jotka tulee meidän parvekkeelle ilman lupaa. ;)

[Ei aihetta]Perjantai 19.10.2007 08:24

Jep, puoli vuosisataa.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 19:08

Mietin koko yön miksi kirjoitin taulumäkeläiset isolla.

[Ei aihetta]Torstai 18.10.2007 02:28

PGR4 yllätti. Vanhaa PGR3:sta pelanneena en oikein jaksanut innostua jatko-osasta mutta nytten kun olen pari kertaa pelannut niin jumankauta täähän on hyvä. Imo parempi ku Forza Motorsportti2. Pojat vähän panostanut grafikkaan.

Tällä viikolla pitäisi vielä saada Orange Boxin. Ei vaan ole aikaa pelata sitä. :(

Nyt ehtii ottaa kolmen vartin nokoset ja sit pitääkin lähteä pikkuhiljaa töihin. Saa Taulumäen kansa lehtensä.

[Ei aihetta]Maanantai 15.10.2007 05:24

Tästä se alkaa. Viikon työhelvetti. Menuun kuuluu työtä ja unta. Noh, tilipussiin napsahtaa sellainen summa rahaa että en valita niin hirveästi. Jää vaan muu elämä vähiin tällä viikolla, ihmisuhteet ja pelisuhteet. Noh perjantaina olis ne synttärit niin pitää drink drinkata pää täyteen. Sekin vaan siksi ku Meiju käskee. \o7

Mutta nyt töihin.

PS. Nyt tekee mieli ostaa se kamera. Meiju; eiköhän aleta käymään läpi katalogeja, kamera kotiin hophop!

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.09.2007 04:54

Eka tunti Halon peluuta takana. Kannatti käydä hakemassa se keskiyöllä kaupasta. Tää on silkkaa rautakultasilkkihunajaa. Sori Meiju mut tää peli vie mut mennessään. :(

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 18:16

Klo 03:33

Puhelinsoitto: Oletkos tietoinen että sun pitäisi olla töissä?

Näin käy kun pomot oli unohtanut ilmoittaa mulle työlistamuutoksesta. Täysii sit töihin parin tunnin unilla. \o/

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.09.2007 00:24

Sain juuri Call of Duty 4:sen betan kutsu-koodin. Halo 3:sen odottaminen kävikin vähemmän piinaavaksi.

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.09.2007 05:00

Tuparit oli ja meni. Viinaakin kului ihan kiitettävästi. Lompakko keveni iloisesti. :( Onneksi mikään paikka ei mennyt rikki. Mitä nyt lattia oli paikoin vähän tahmeaa boolista ja muista nesteistä.

Huonoja vieraita oli muutama kun eivät roistot tuoneet tupari-lahjaa. Olisi ollut reilu vaihtokauppa ilmaisesta boolista ja ruuasta. ¯\(º_o)/¯

Kiitossiitokset kuitenkin kaikille jotka tuli ja kävi. Ja tuli uudestaan siinä aamuyöstä koputtamalla parvekkeen ikkunaan. Herätessä eka ajatus oli "miksi me ei asuta edes toisessa kerroksessa". Mut lystikkäät pikkujatkot siitä sit tuli. Vilin nauru kruunas aamuyön.