IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Kilpaurheilu on yliarvostettuaTiistai 09.12.2008 01:17

Tukien myöntäminen mm. Hiihto, jääkiekko, jalkapallo- yms. seuroille pitäisi lopettaa täysin, suomalaiset palvovat sokeasti urheilusankareita, jotka saavat järjettömiä summia rahaa sillä että heittävät jotain pitkälle, juoksevat kovaa, tai osaavat lyödä kovia rannelaukauksia.

Kilpaurheilu on muutenkin todella tyhmä tapa koululiikunnassaKIN pitää kuntoa yllä, koska esimerkiksi joukkuelajeissa kaikki eivät pääse osallistumaan niin paljon kuin muut, ja yksilöitä ei huomata helposti. Laji, jota koululiikunnassa pitäisi harrastaa, pitäisi olla kilpailutonta, hauskaa, ja monipuolista, ja turvallista, eikä mitään taistelua siitä kuka on "paras".

Minusta on myös tyhmää, että pitää maksaa suuria summia siitä, että saa pelata esim. jääkiekkoa jossain mukahienossa joukkueessa, ja varusteet + muut sälät maksavat myös älyttömästi, miksei voi vain mennä ja ottaa mailan komerosta, ja laittaa perushokkarit jalkaan ja mennä pelaamaan läheiselle pihakentälle, joka on jäädytetty, pelaamaan, ja eikä siitä treenaamisestakaan tarvitse maksaa jollekkin seuralle, kun voit itsekkin esim. juosta portaita ylös, tehdä punnerruksia, nostella kiviä/ tukkeja metsässä, niin ei tarvitse ostaa kalliita painoja.

Jos vertaa kuinka paljon minulla on mennyt parkourin harrastamiseen rahaa, ja kuinka paljon jollain samanikäisellä mennyt rahaa siihen että saa pelata jossain seurassa, kuten HPK.

veikkaisin että olisi säästänyt jääkiekonpelaaja paljon rahaa, kun olisi mennyt itsenäisesti treenaamaan ja pelaamaan sinne pihajäälle, sen sijaan että maksaa turhaa rahaa siitä että joku valmentaa, ja on tarkat ajankohdat milloin pitää tehdä mitäkin.

Ja miksi pitää rakentaa niin hemmetisti jotain jääurheilukeskuksia, kun talvellahan sitä jäätä on ulkonakin, ja kesällä voivat pelata vaikka rullakiekkoa tai sählyä tai vastaavaa.Omasta mielestäni kilpaurheilu, kuten pesäpallo, jääkiekko, salibandy, jalkapallo, koripallo, olympialajit, moottoriurheilu, sun muut, missä on tarkoituksena olla paras, eikä yksilö pääse loistamaan joukkuelajeissa, pitäisi LOPETTAA kokonaan, ainakin niiden esittäminen mediassa.


Sanokaa epäisänmaalliseksi, koska mitä hiton väliä sillä on jos suomi voittaa jonkun MM-kullan jääkiekossa? tekeekö se suomesta PAREMMAN maan? en usko.

http://areena.yle.fi/toista?id=1707838

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.