IRC-Galleria

Pissispäiväkirja Part: 15Tiistai 08.09.2009 11:36

Noniin LAdies and Playboys, ois taas vähän avauduttavaa teille, tänä aamuna seikkailin huolettomana galleriassa, ja huomasin puolen tunnin sisällä KOLME! miettikää, KOLME tähän merkintään liittyvää tapausta, ja arvatkaapa ketkä oli kyseessä? meidän pikku Pissalissut ja lasset.

Eli, nämä isänmaantoivot olivat ko. kuvissa huppari tms. löysä paita päällä, ja kuvassa vatsan/kyljen/vyötärön kohdalla huomio tyyliin "No se on huppari!!!!111<33 ;DD<3pusnus!" Siis mitä helvettiä?!?!?!
kuka täyden aivokapasiteetin omaava oikeesti luulee että jos/kun sulla on vatsamakkaroita tai vastaavaa vyötärönlevennysmassaa, että se näyttää joltain hemmetin hyytelöltä painottomassa tilassa?! ja harvemmin hupparit on mitään jumppatrikoita mistä mitkään muodot tulee imartelevasti esiin! Jotain järkeä tähän oikeesti, onko teillä joku fobia siihen että "VOI EIIIKÄ! jos en äkkiä huomioi tota kuvaa mun kamppikaverit hylkää mut kun oon läski!" Ja muuten, olen saman huomannut joillain jopa kuvissa joissa on kireä paita tai muu vastaava, ja paita menee sellaisille muurahaisen peniksen kokoisill rypyille kun istuu huonolla ryhdillä, ja siitä näkee heti että vaikka vatsa menisi noin ei se ole vittu ISO! ja silti ollaan että "SE ON PAITA DO NOT ABANDON ME!"

Nyt oikeesti...vittu >;[

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.