IRC-Galleria

Jessica^^

Jessica^^

Pano Possu ♡

hooooTiistai 31.01.2006 00:13

Tää päivä on ollu niiin outo. Tinka vaa oli meil koko päivän ja niin outoo. Joo nii. Super Mario on aika paras :D

Ei mul muut moi <3

[Ei aihetta]Perjantai 27.01.2006 20:44

Mä en tajuuuuuu täääää päivä on ollu yht flippausta! JA vittu mul ei oo rahaaaaa.... Mut joooo siis niiiiiih...... MUt Jooo mä hajooon! :D

niiTorstai 26.01.2006 22:47

Olin töissä ja sit mä myöhästyin bussista ni isä tuli hakemaa mut hertsikasta. JA sit katoin kotikadun ja nyt koneella jumitan ja Reiska tossa ulisee jotai omituista. Koulussaki kävin tänää. Mut joo ihan tavallinen päivä oli :)

vittu.Torstai 26.01.2006 00:27

vittu tää meiän vitun kone on niin vitun paskana. Vittu. Mulla on ollu tässä niin tylsää että vittu huh huh. jee.

Tänää me oltii Miialla ja oltii vitun myöhässä :D mut ei se nyt oo niin sillee niinku.
töitä huomenna saatanan vittu :/

Huono päivä sillee. Ainiiii! Ja mun vitun ihanat kengät meni tänäääää niin rikki :(
ei mee hyvi!

niii..Keskiviikko 25.01.2006 01:51

Täällä taas olen kotosalla ja sillee. Tinka tossa lyllittelee ja lukee kirjaa. joo Tinka taaas meillä (YLLÄTYS YLLÄTYS) Joo ja sillee töissä olitii tänää ja sillee Tinka ja Hanna oli mukana. Joo. JA sit taas sain tehtyy aika nopeesti ja sit torstaina ehin niin salee kattoo Kotikadun :D :D se on kauheet et jos jää koukkuu johonki sarjaa vaik sitä ei sillee aikasemmi oo kattonu silee ku joka kerta mut siis sillee et on taas ollu välii siinä joo en tiiä taas mitä oikeen höpisen mut joo. sillee :D


mo<3

hmmhmmhmhMaanantai 23.01.2006 22:16

Tänään olin Hanalla eli "koulussa" Kia lähti nyt tänään 2 aikaa sinne kauas pois kauaksi aikaa :( tulee Kiaaaa kauheee ikävä:/ </3 Voi kia tule pian takasin muruska!

Nii Hannallla oltii ja olitiii ja sit lähdettii pois. :D sit olin siellä ja sit tulin kotiin. oli raskasta tänää ku piti mennä mennä mennä ja sit tulla kotii ja sit viel illal uudestaa mennää ja tullaa :D:D hahah voi ajatella taas sillee ;))) Joo mut joo!

Meeen huoneeni sisustamaan uudestaaaan! :)<33

vittuMaanantai 23.01.2006 00:09

Mua alkaa vituttaa tää koko vitun paska. KAikki vaa on niin sillee öööööööhksdjfpngb ja vittu.

miialla olin tänää joo ja sit katottii dvd.tä joka on aivan mahtava. sit näin tinkan joka meni hannalle ja sit hanna ja tinka meni kialle jonne munki piti mennä mut ei vittu sit. vittu. joo.
VITTU!
NIi ja sit joku paska oli rikkonu mun kalliin liian kalliin sormuksen!

tänäään.Lauantai 21.01.2006 21:30

Oltii itiksessä joo... siel oli kaikkii kivoi. ja silee. sit ostin yhen dvd:n ja se on niiiiin paras. Miiallaki oltii kävästii ja sillee. mut joo. oli siel niiiin hauskaa :)<3


Se olis niin kiva jos olis jotai.. :/

JA sillee

ei mul muut, mo

eiLauantai 21.01.2006 00:05

HANNALLA JA TINKALLA ON JOKU VITUN ONGELMA!!!!!! mä en ees haluu mainita sitä ongelmaa ku sit ne alkaa vaaa jauhaa sitä vittu mulla on kivoi kavereita. Vitttu mä en kestä :D plaaaa plaaaa ääääk. joo tota nii mulla on spaissari paita päällä :D JOEL EI SIT TULLU TÄNNE TÄNÄÄ :( se oli harmi ku oisin niiiiin mieluusti halunnu nähä sen se on niin ihana ja söpö :) :D<3 JA HAnna ja Tinka ei ota mitään juttuu tästä.

TInka ja HAnna on hullui!! Mulle tulit tänää palkka :P JEE! JA sit oisin menny kivalle ja ihanalle ihmiselle mut sit en voinukaa mennä :((( mut toivottavasti huomen sit <3<3<3<3<3<3<333333


Mä oon Möhkis eli möhköfantti ;D

hups.Keskiviikko 18.01.2006 22:49

en oo joo käyny vähää aikaa. joo. siis joo. oli Hannal läksiäisetki ja kaikkee. ja sit on Miia kaatunu ja vittu kaikkee muutaki paska.. :(((( Mut joo siis niiii. on käyny kaikkee ei kivaa :/ Mutta eteenpäin mennää.


OKmo. ei sitte paska!

Mä haluaisin sen!