IRC-Galleria

piialta pöllitty Torstai 02.08.2007 02:20




Joka aamu kun herään, mietin minkälainen tästä päivästä tulisi. Jos olisin surullinen pyyhkisitkö kyyneleeni. Jos en jaksaisikaan jatkaa eteenpäin, auttaisitko minua jaksamaan. Jos olisin iloinen silloin sinä olisit ajatuksissani. Jos sydämeni olisi sirpaleina ja itkisi verta, missä sinä olisit? Olisit poissa, sillä sydämeni ei koskaan itke kun sinä olet luonani! Joskus kyneleet kirvelevät silmiäni,joskus posket ovat kipeänä nauramisesta. Se on vain elämää.. Kuinka moni kuulee tai näkee kun itken, kuinka moni taas näkee tai kuulee kun nauran? Maailmassa on yhtä monta salaa itkettyä kyyneltä kuin vesipisaraa sadepäivinä.


Vaikka olisit kaukana, kuljet ajatuksissani usein. Joka kerta olet askeleen lähempänä muistoja.Joskus kaivat iltaisin ajatuksistasi kirjan johon olet mielessäsi kirjoittanut muistoja elämän varrelta. Haluaisit ehkä pyyhkiä jotain pois tai palata johonkin hetkeen, mutta kaikki on kirjoitettu mustekynällä. Joskus sinusta tuntuu että olet yksin mutta se ei pidä paikkaansa, sillä ketään muukaan ei pysty pyyhkimään menneitä aikoja eikä palaamaan niihin. Vain sinä päätät mitä seuraavalla sivulla lukee.


Ihmisen elämä on kuin sanomalehti. Aina kun kääntää sivua on yksipäivä elämää vähemmän. Joskus yllätyt lukemastasi, jotkut asiat saavat sinut nauramaan, jotkut taas miettimään ja ehkä hieman surulliseksi . Jotkut asiat jäävät lukematta kun kaverisi kääntää sivua puolestasi.Jotkut ihmiset jotka ovat kuuluneet joskus elämääsi, ovat kuin vanhoja sivuja. Miksi lukea samaa lehteä toista kertaa..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.