IRC-Galleria

Jetta

Jetta

tuomo ruutu soita mulle !

VITUN AASIAKKAAT!Maanantai 20.10.2008 03:41

- Ei TIETENKÄÄN kaikki juustohampurilaiset ole samanlaisia; joissain saattaa olla vaikka kalapihvi, joissain ei välttämättä oo juustoa ollenkaan kun taas toisissa saattaa olla salaattia välissä. Et 1,10€ kappale. Take a chance.

- "Tollanen feast-ateria ilman tomaattii, mut eiks siihen saa sit toisen pihvin ku ei ota sitä tomaattia ni se on vähä niinku sama asia?!" - Joo, mikä ettei. samahan se.

- "Hei, tilasin äsken kaks lasten ateriaa ja yhden kerrosaterian. Saisinko mä vielä yhden tollasen lelun ku toi kerrosateriakin meni lapselle? - Joo, tässä ole hyvä, pelle.

- Meidän tapana on AINA kysyä asiakkaalta tilauksen päätteeksi, syökö paikan päällä vai ottaako mieluummin mukaan. Jos tilaat kaksi ateriaa, ja aikomuksesi on ottaa toinen mukaan, siitä on kätevä mainita ennen kuin molemmat ateriat on laitettu tarjottimelle valmiiksi, koska olet vastannut syöväsi kaiken ravintolassa.

- Jos kadotat auton avaimesi, älä saatana tule ravintolaan sen sulkemisen jälkeen ja mieti ääneen, että putosikohan ne tarjottimen mukana tonne roskikseen. (ellet tietenkin ole itse valmis niitä sieltä etsimään)

- Jos olet ristinyt lapsesi MAURIKSI vielä 1940-luvun jälkeen, älä koskaan anna hänen hommata esim. Visa Electron-korttia tai mitään, mistä nimi tulee minulle tai suskille ilmi. vannon, että asialle nauretaan pitkään.

- JOS haluat juomasi ilman jäitä, mainitse asiasta. Siinä vaiheessa, kun sanot v-mäisellä äänensävyllä limppari lärvin edessä, että "sen piti olla ilman jäitä", sitä tuskin pystyin eleistäsi tai ilmeestäsi lukemaan, koska et todellakaan ole sitä ilman jäitä edes tilannut.

- Jos kassani ilmoittaa että tililläsi ei ole katetta, minä EN näe siitä samalla tilisi saldoa. Myöskään fraasi "kyllä siellä on x määrä rahaa" ei minua kiinnosta. Tietokone on kuitenkin sinua fiksumpi.

- Jos ovessa on aukioloajat, ne mitä luultavammin pitävät paikkaansa. Kyllä se ovi vielä vaan on lukossa vaikka kello olisikin jo varttia vaille.

- Jos olemme olleet auki n. 1/2 minuuttia, miksi vaivaudut kysymään vihastuneena miksei meillä ole mitään valmiina? - Just siks, luuseri.



p.s. yrittäkää ensi sunnuntaina pysyä poissa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.