IRC-Galleria

JiiiHaad

JiiiHaad

IRC is just multiplayer notepad.

Calluna vulgarisTiistai 01.04.2008 18:03

Ilkka Kanerva on erotettu. Täysin kohtuuton tuomio mitättömästä tekstiviestittelystä, joka ei häirinnyt kumpaakaan osapuolta. EI NÄIN.

Mikä oli se vääryys joka sai osan ihmisistä lynkkaus mielialalle?

1. Härskiys ja vihjailu?

Tukiainen ja Kanerva tunsivat toisensa ennestään. Toisensa tuntevat ihmiset voivat lähetellä toisilleen vaikka minkälaisia viestejä. Tämä on täysin normaalia käytöstä, joka saattaa kuulostaa ulkopuolisen korvaan järkyttävältä. Luinpa jossain jopa seksuaalisesta ahdistelusta.
Bonuksena mielestäni vihjailevin viesti:
"- Kuulostaa lähes fantasialta. Oletko pitänyt puutarhasi kunnossa? (20.02.08 01:12)"
Huu! Olipas se härski! Minkälaiseen viestiin onkaan mahtanut olla vastauksena. Miksei julkaistu myös Tukiaisen lähettämiä viestejä?

2. Tekstiviestien määrä?

200 tekstiviestiä pari viikon aikana ei ole paljon. Ei niitä ole putkeen lähetetty saamatta mitään vastakaikua. Olen kuullut joidenkin jopa sanovan, että "..tekstiviestien kirjoittaminen on pois työajasta.." Tekstiviestin kirjoittamiseen ei mene kauaa ja ajan säästämiseksi sellaisen voi jokainen näppäillä vaikka ulostamisen ohessa.
Harmi etten millään muista tähän hätään sen tyypin nimeä joka televisiossa sanoi, että "200 tekstiviestin lähettäminen olisi normaalia käytöstä teinipojalle, mutten ministerille". AARRGGHH!

3. 60v ja 29v?

Hyvässä kunnossa oleva karismaattinen 60v mies lähettelee viestejä kauniille 29v naiselle.
-"Kamala perverssi! Sehän olisi voinu olla hänen tyttärensä!"
-"Vaan ei ollu, mitävvv? ..eiku joo meinasit iän puolesta. Onneksi se nainen ei ollu saman ikänen. Silloinhan se olisi voinu olla sen sisko ja sehän se vasta perverssiä olisikin!"
En näe tässä mitään pahaa. Viestittely ei häirinnyt kumpaakaan osapuolta.

4. Ministeri ja eroottinentanssija?

Mikähän tuossaki on? Onko eroottinentanssija niin alhainen virka, ettei kuninkaallinen voi sellaisen kanssa kommunikoida. Vai onko se liian kaunis vanhalle miehelle? Kateus?

5. Valehtelu kansalle?

Kertominen omista yksityisasioista lehdistölle, ja erityisesti kaverille lähetetyistä härskeistä tekstiviesteistä (joista saa kirjoitettua millaisen jutun tahansa) on ihan ministerin yksityisasia.
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Bonuksena Ruotsin lehdistöasiamies Yrsa Steniuksen kommentti 31.3.2008:
-"Vastaavanlainen tekstiviestien lähettely tanssijattarelle olisi tiennyt Ruotsissa ministerille menoa jo ensimmäisellä kierroksella."
..koska ruotsissa vallanpitäjiltä suvaittavan käytöksen osalta kolme tabua:
-alkoholi
-veroista lipsuminen
-seksismi

Jottei kaikki olisi valmiiksi pureskeltua jätän lukijan itsensä selvitettäväksi mikä Yrsan mielestä oli Ilkka Kanervan kuolemansynti.

Yhyy! :'( Nyt menen keittämään päiväkahvit, itkemään maailman vääryyttä ja lehdistön korkeaa tasoa. Sen jälkeen aattelin piristää randomilla joittenki päivää ja lähettää ihan ex-tempore hirvittävän vihjailevia viestejä nuoremmille tai vanhemmille naisille.

Onneksi en ole valtionvirkamies.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.