IRC-Galleria

The Queen-We are the championsMaanantai 22.05.2006 18:18

Niin. Olen hengissä. Virallista todistusta siitä ei ole, joten joudutte vain nyt uskomaan. Tai tulla koputtelemaan ovelle. Täällä mä olen. Ja istun koneella ensimmäistä kertaa viikkoon eli seitsemään päivään. En jaksa laskea tunteja. Laskekaa itse jos viitsitte. Minä nautin nyt suklaata eikä laskeminen ja suklaa sovi yhteen. Ei jos minulta kysytään.

Voisin kertoa teille, kuinka pojat todistivat, että oliivit eivät vielä 13 jälkeen maistu hyvältä, kuinka Saana hukkasi kenkänsä rannalle, kuinka käärme hyökkäsi Imbrosin rotkossa Mikan kimppuun TAI kun pojat herättivät meidät aamuisin iloiseen muumilaulun viheltelyyn. Voisin kertoa tästä kaikesta, mutta teitä ei kiinnosta. Koska te olette niin VITUN KATEELLISIA HÄÄÄHÄHÄÄHHHÄÄÄÄ!!! *ysk* anteeksi.

Kuvailen huonettamme yhdellä sanalla: luksusta. Meillä, siis minulla, Ellulla ja Kirsillä oli siis hienompi huone kuin opettajilla ja valvojilla. Siis eikös se sitten harmittanutkin. Kaksi suurta huonetta: Eteinen, jossa oli kaksi sohvaa, pöytä ja keittokomero+toinen ovi joka johti _parvekkeellemme_ ja makuuhuone, jossa myös ovi _parvekkeellemme_ ja suuri parisänky, peilipöytä ja vaatekaappi, jonka sisällä ei suinkaan ollut puhelinta (ELLU HOI!!!) vaan kassakaappi........ Kylpyhuone oli siisti siihen asti, kunnes joku meni suihkuun ja lattia lainehti kuran ja hiekan likastamassa vedessä. Ah ihanuutta.

Euroviisuiltana naurettiin porukalla hurri ulos allasbaarista. Eivät mokomat kestäneet kilpailuhenkeä, mutta Kreikan mukavat baarimikkopojat oli kyllä mukana. Krediittiä siitä heille. ^^

En kerro muuta. Kerron, jos kysytte jotain. Viikon aikana tapahtui niin paljon kaikkea, että kuntoni ei enää kestäisi sen kirjoittamiseen. Tulin, paloin ja voitin (nimittäin aloin tykkäämään tsazikista, en osaa kirjoittaa oikein)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.