IRC-Galleria

Mukaanhan tietysti lähdettiin, ja hauskaa tarkoituksena pitää. Ja kun vielä kulutkin olivat yhtäkuin reikäleipä niin mikäs sen houkuttelevampaa! :D

Perjantaina piti aamu käydä istumassa koulussa, mutta kahdella "hyvällä" tekosyyllä jätin välistä ah niin houkuttelevan punsseli-päivän. ai niin ja himoksen lisäksi se toinen syyhän oli Uhka Koulussa.

Päädyin hytisemään rautikselle jo kolmen pintaan vaikka virallinen lähtöaika olikin melkein kaksi tuntia myöhemmin, onneksi porukka pikkuhiljaa tupsahteli seuraksi. Tässä vaiheessa jo huomasin, että kahdet hanskat olisi ollut aika bueno... mutta onneksi aina on olemassa ihmisiä joilla on ylimääräiset hanskat mukana. :)

Bussi täyttyi samoin tein, itseasiassa YLItäyttyi - lupaava alku ? Niinpä.
Ja me viisi tietenkin ainoat tytöt (tosin kuudes likka ilmestyi himokselle suoraan). ah niin ja kikko!
Pahaa vähän aavisteltiinkin, kun heti alkoi "jätkät hei, NAISIA!" -kuhina autossa... Mutta matka taittui rattoisasti pienen sähläilyn parissa.

Perillä meidät heivattiin pakkaseen seisomaan luvattoman pitkäksi aikaa - joku oli kai tyrinyt taas jotain avain/huone järjestelyjä, mutta (aikojen kuluttua) odotus sitten palkittiin. Saatiin oma kämppä. Mutta katsos Perkelettä: Meille luvattu huonejärjestely oli laitettu uusiin puihin. Kikko heivattu jonnekin ihme mökkiin ja meille tuli tämä the kuudes pimukka mökkilössiin. Eipä siinä sitten auttanut.. Asia järjestyi hieman ehkä luvattomastikin, kun Kikko majoitettiin meidän mökkiin.

Kaikki oli pyörtyä kun astuttiin mökkiin! tiruliste, niin hienoa mökkiä en eläissäni vielä ollutkaan kokenut. poreamme sai aikaan eniten riemunkiljahduksia, samoin oma sauna :D Mutta ennen näitä ylellisyyksiä piti raahautua kuuntelemaan ohjeistusta viikonlopulle sekä – köh, mikä parasta - esitelmää metalliliitosta….

Back to mökki! Ilta kului RATTOISASTI. venailtiin nälissämme iltapalaa joka oli puhe toimittaa suoraan meille mökkeihin. Kilautettiin jo tuskissaan, että missä mättää, kun kello oli kait kymmenen. no mut saatiin sapuskat mmmm<3
Ja samaan syssyyn saunaa lämmittämään ja lillumaan poreammeeseen. Ilta meinasi vain lipsua vähän väärille urille, kun naapurimökkiläiset viinanhuuruissaan alkoivat piirittää meitä. Keski-ikä kai 17, no mitäs sitä muuta voi olettaakaan kiimaisilta jätkiltä, joitten silmissä kahvipannukin on pantava.
Jatkettiin illan viettoa tyynen rauhallisesti, osa ammeessa, osa saunassa ja osa välillä ties missä. Kun jatkuva ikkunoihin koputtelu muuttui jo jyskytykseksi ei enää jaksanut naurattaa.
Tunnin päästä minulla sitten perkele naksahti ja soitin näille meidän kaitsijoille, että nyt laittamaan kollit ruotuun. Kiitos niille, loppuiltaa ei tarvinnut enää nyhjöttää pimeässä pelaamassa korttia, tai piilossa saunassa :D

Lauantai antoi odottaa jo parempaa. Kikko tosin jätti meidät heti jo aamupalan jälkeen, suuntanaan uudet seikkailut. Hotelliruoista olikin jo aikaa, kyllä tuli hemmottelu siltä osin tarpeeseen! Päivä käynnistyi siinä pikkuhiljaa, vähän lautapelejä ja lököilyä. Toisten lähdettyä laskettelemaan, kiivettiin vuorenrinnettä ja patikoitiin metsien kautta Y:n kanssa huipulle, lumitykkien alle! Ja juuri parahiksi auringonlaskua ihastelemaan - ja kuunnousua!

Takaisin mökille päästyä lisää poreammeilua, mutta se loppui lyhyeen kun V oli loukkonut itsensä lasketellessa ja sitä olivat tuomassa mökkiin.. Tämä ilta olikin sitten rauhallisempi monin osin, eivät enää naapuritkaan jaksaneet niin häiriköidä, satunnaista koputtelua vain. Jossain vaiheessa kävivät kauppaamassa kattilallista viinaa ja tietysti kaikkia selänpesu kutsuja esitettiin pitkin ja poikin.
Pieni asiaan kuuluva yhteenotto vielä tämän ylimäärä-kämppiksen kanssa ja nukkumaan.

Sunnuntai meni vain naksuessa kämppikseen ja odottamiseen, koska lähtö kohti Tamperetta.
Mutta olipahan reissu!


Opittiin, että amis-teinipojat on sitten aika elukoita, Hotelliruoat on parhautta ja että kotiin on MAHTAVA palata!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.