IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

VOI VESI SADE!!Maanantai 28.11.2005 19:37

Siis voi tylsyys, kun sataa vettä. Tulisi tulla vain lunta 10cm ja pysyä kanssa, eikä sulaa pois.

Olin tänään oikein ahkera tyttö ja siivosin. 2 koneellista pyykkiä, imuroin ja tiskasin kauhean kasan tiskejä. Syödä en oo kerennyt vielä.

Kävin kaupungilla ja löysin taas kolme lahjaa. Rupee olemaan tila ongelma. Lahja paperikin on vähissä.. OI VOI! KUINKA MINUN NYT KÄY???

VOI KYYNEL... =,(Perjantai 25.11.2005 15:32

Koko yön valvoin. En oikein saanut nukuttua tuolla lattian rajassa tai sit mä jännitin kun tulee uusi sänky tänään =) Veerakin heräs jo aamu kuuden aikaan.. Loikoiltiin sängyssä puoli seiskaan ja mentiin aamu palalle..

Käytiin me likan kanssa kaupungilla ostoksilla.. Joulu ostoksilla! Oon ostanu melkein kaikki lahjat jo nyt. Ekaa kertaa elämässä. Aina on ollut vaan suunnitelmissa ostaa ennen joulukuuta, mutta aina se on jäänyt sille joulu viikolle.. Nyt voi ottaa ihan rennosti koko ens kuun. Jos löytyy jotain kivaa niin voihan sen ostaa ja paketoida..

***JOS SUN LYSTI ON NIIN KÄTES YHTEEN LYÖ***
***JOS SUN LYSTI ON NIIN NAPSUTTELE NÄIN***
***JOS SUN LYSTI ON NIIN TAPUTTELE NÄIN***
***JOS SUN LYSTI ON NIIN TÖMISTELE NÄIN***
***JOS SUN LYSTI ON NIIN SANO TOTTAKAI***
***JOS SUN LYSTI ON NIIN KAIKKI TÄMÄ TEE***

Hulluksihan tässä tulee..

Nyt on sänky kasattu ja kyllä se on ULEE!! Ei muilla samanlaista.. Kuinkahan sitä osaa oikein nukkua..

Iso veikka tyttö ystävineen tuli piipahtamaan ja kohta on varmaan lähdettävä etenemään jonnekkin..

TÖÖT!Torstai 24.11.2005 17:09

On aikas synkän näköistä ulkona. Oikeestaan aika masentavan näköistä. Olisi niin mukavaa, jos ulkona olisi lunta.. Vois tuon Veeran kanssa touhuta enemmän pihalla.. Ei tuolla vesi sateessa kukaan nauti olostaan.. Tai én ainakaan minä..

Tulipahan sitten tehtyä jo ensimmäiset tähti tortutkin. Epäilen ettei niitä ole enään huomenna.. Pitää tehdä lähempänä joulua uus satsi torttuloita =)

Taas tehtiin pika siivous, kun yks kaveri tuli käymään.. Kivoja ylläri puheluita, että "MÄ TUUN KOHTA KÄYMÄÄN" Kämppä oli kuin pommin jäljiltä.. Vaan ei ole enään.

Nyt pitää varmaan eksyä tuonne sängyn puolelle päikkäreille.. Ei kyllä kauhiasti väsytä, mutta toivotaan et se Nukku-Matti piipahtais täällä...
...Tolle tyttärelle tuli kyllä aikas äkkiä nukku-matti mutta minut se kyllä unohti

Ilta tässä on mennyt siivoillen ja järjestellen. Vanha sänky purettiin ja nyt nukutaan yksi yö lattialla paksulla patjalla. Huomenna noudetaan ISO jenkki sänky.. Kyl sit passaa nukkua..

HIP HEI!!Keskiviikko 23.11.2005 13:14

AAMU: Kukkelis kokkelis! Oli oikein mukava aamu herätys. Vasta klo 9.15. Kerrankin sai nukkua tooooosi pitkään.

Pitäis tästä kohta lähtee päätä huimaaviin seikkailuihin tuon tytttären kanssa.. Seikkailijat voisi tänään syödä vaikka jauheliha keittoo mielin määrin..

HYVIN MENEE!Tiistai 22.11.2005 16:01

Aamu tässä on menny vallan noileesti.. Ek herätys tossa puoli kahdeksan aikaan.. Aamupala Veeralle ja takas sänkyyn makoilee..

Oli tänään neuvola klo 11.00. Nyt rämmitään raskausviikkolla 32. Siellä neuvolan täti sano, että kaikki on oikein hyvin ja vaavi mahassa on kääntynyt pää alaspäin..

Pitäis tässä jaksaa siivota ja tehdä jotain murkinaa tuolle Veera "vauvalle"... Pikku siskot on tulossa hoitoon kun äipällä on jotain menoo.. Sen mun ukkelinkin pitäis kai kohta tulla (jos hyvä tuuri käy) On harvinaista herkkua jos nähdään ennen kello 18.00

Juupa juu. Taidan tästä mennä tonne keittiön puolelle kokkailemaan jotain kurmee ateriaa.. Taidan olla laiskalla päällä ja tehdä makkara munakasta =)

ILLEMMALLA: Tuli nukuttua jonkun aikaan.. Kolmesta viiteen. Herättiin kun ovi kello soi ja avaamaan piti nousta. Äiti siellä kahden pikku siskon kanssa oli änkeemässä sisään.. Oli tovin aikaa ihan pönttö sekasin..
- Vanhemmat »