IRC-Galleria

Jocetus

Jocetus

one of the boys

Blogimerkintä

« Uudempi -

Bullet for my valentine - 10 years todayMaanantai 16.02.2009 22:33

Rakas päiväkirja

Mun pitäis just ny lukea työoikeutta mut välttelen sitä parhaani mukaan. Arvatkaapa kuinka kiinnostavaa on työajat.. ei. ei ne oo. Ei niitä kyl ois kuin 20 sivua. Ehkis pitäis lukea sittenki ne täs illan mittaan.

Tänään koin ensimmäisen rovala-pettymykseni. TENTTI EI MENNY LÄPI. Ja sit meän ope kirjotti vittumaisen viestin mailiin. eka kappale oli kiva lohdutus, "vaik tentti ei menny läpi nii ei se tarkota et oot huono." Sit siitä eteenpäin meniki ärsyttäväksi. Selitti et jos lukee vaan kaks viikkoa nii ei riitä. No saatana, luin vähintään 4 viikkoa. Eka kerta ku luin kaikki kirjat. jeesjees. Sit se sano et ei kannata lukea velvoitteen uusintaan vaan panostaa työoikeuteen. Nii ei kai, mut potuttaa nii kovasti et tekis mieli näyttää sille proffalle et saan sen läpi. Sit meni viel ärsyttävämmäksi: Ope pelotteli et jos jättää koulun kesken (niinku itellä on tarkotus) nii ei pääse oikikseen :) Mutku jos käyn loppuun saakka nii aikaa lukea täyspäiväsesti PUOLTOISTA KUUKAUTTA. Vaaditaan supernero et semmone onnistuis.. :(

Jooh olo ei parantunu yhtään tänkää tekstin tökättyä tähän et kiitti kiitti. Nyt vaadin jotain saakelin sopimusrikkomuksesta korvauksia ku päiväkirjan pääasialline tarkoitus o helpottaa oloa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.