IRC-Galleria

Jole

Jole

*** www.joelkalsi.com ***

Vanhuus ei tule bailatenSunnuntai 07.10.2007 00:07

* CASE 1
Oltiin joskus huhtikuussa Hesassa (nii ei tsadis vaan hesas) Feverissä keikalla Tina Cousinsin kans ja meidät sit kutsuttiin erikoisvieraiksi korttelin päähän uuden Royal Onnelan ekaan iltaan mihin ei päässy edes vipit (VIPit pääsi vasta seuraavana päivänä) eli kyse oli jostain special guesteistä. No Feverissä oli niin lupsakka meininki ja bäkkärillä voileipiä ettei sit jaksettu lähteä.

* CASE 2
Goom risteilyllä oltiin taannoin, jälleen kerran keikkaamassa. Ollia ahdisti pojat hississä kun ne oli alasti ja mun edessä seisova vemputti pippeliään koko rattosan hissireissun ajan. Muutenkin alastomia poikia ja tyttöjä (näitä vähempi tosin) kirmaili pitkin iltaa käytävillä ja kyseessä oli siis vuoden kovin bileristeily mihin oon vähän niin kuin aina halunnu päästä bilettään. Ruokailussa totesin "tää on parasta täs risteilyssä!" mihin Katri ja Olli lisäs "ja että pääsee nukkuun tän jälkeen!".. Katsottiin vaan et "on tää surkeeta" mut näin tehtiin, sain nukuttua ite pienet päiksyt siinä klo 22-23 aikoihin ja K+O jäi nukkuun aamuyön tunneille asti (keikka klo 6:00am) kun ite menin katsoon vähän hippoja tanssien vain 1(!) biisin lattialla :o :o :I

* CASE 3
Oltiin tänään Jäähallilla hesas X-treme car showssa, keikka meni hienosti ottaen huomioon puolikuntoisen minän (flunssa ja veto pois). Myös huomenna on keikka samalla lavalla, joten meille on varattu Pasilasta hotellista 3 hengen huone. Bäkkärillä Ann-Mari(?) Berg tiedusteli meitä illalla bilettään messuihin liittyviin bileisiin uudelle KY-klubille ja tuli tekstiviestiä kavereiltakin että ne voi heittää illan mittaan autolla ---> 30min päästä keikka-autossa matkalla Tampereelle ajattelin ääneen Ollille ja Katrille notta "vähän oon täpinöissäni kun pääsen kotio nettaileen ja saa levätä!" .. Naurun loputtua todettiin taas et "on tää surkeeks menny".

:D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.