IRC-Galleria

Jole

Jole

*** www.joelkalsi.com ***

Spray sano poksLauantai 10.11.2007 16:48

Aamu alko hienosti WC:n painepesulla!

Reilu 7kk sitten oltiin euroopan reissulla kuvaamassa musavideota eri maissa, ja lennoillahan ei saa pitää juuri mitään painepakkauksia (hiuslakkaa, muotovaahtoa) käsimatkatavaroissa. Taisi olla Espanjassa kun huomasin että kameran jalusta oli LÄHES puhkaissut muotovaahtopullon mun matkalaukussa -- oli sellanen teräväreunanen pyöreä syvä painauma pullon kyljessä mikä vaatii jonkun verran kovan iskun että sellanen syntyy. Noh pullo ei ollu kuitenkaan räjähtäny niin laitoin sen kotona varapulloksi peilihyllylle.

Tänään ihmettelin et wtf on jotain nestettä koko hylly täys joka näyttää ihan sulaneelta muotovaahdolta! Tutkin paikat läpi niin tämä kyseinen pullo vuosi hiljalleen siitä lennolla tulleesta painaumasta, ilmeisesti oli ruostunu tms puhki tän ajan mittaan. Ei sentään räjähdyksen omaisesti lähteny purkautumaan edes käsitellessä, mutta täytin sillä lopulla paineella ja vaahdolla vielä lavuaarin hienosti :)

Piti sit pestä seinä ja lattia ja hyllytaso ja siinä olleet tavarat, ja on se tahmeeta tavaraa (wella) kun tulee jalkapohjiin ja ympäri lattiaa.

Tarinan opetus : Älä laita 4kg kamerajalustaa matkalaukkuun muotovaahtopullon läheisyyteen, tai ainakaan panttaa sitä pulloa reissun jälkeen loputtomiin asti :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.