IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

HöpinääKeskiviikko 09.01.2008 06:13

Mää päätin ny höpistä sit jotai ku on tylsää eikä väsytä !
Et mä höpisen et ompa iha kamalan kiva ko Ville hankki meil tommose 40" Sony ^_______^
Fullit hoodeet ja kaik !
Ja sitten höpisen et Anu ja Miia kävi laittaas mul vähä TUKKAA PÄÄHÄ tos joku päivä ! Tää o tälläst parpitukkaa ja hengailee tuol pinkkie seuruees niskas päi, on semmone mukavan pitune, lisää pitäs saad tukkaa mut kattellaa ny koska ketää viittii pan.
Leikkelinki tätä vähäse jo ! Oli persiil asti ! mut ny o helpompi elää.

Ja jos ny mennää vaik siihe et mitä TÄNÄÄ !
Ni TÄNÄÄ mä olin iha intoo puhkue menos alemyynteihi tsiikaa, aattelin et oon siä ko kakara karkkikaupas ! Mut EEEEEEI ko vittu siä mitää ollu, aloin olee iha pahal pääl ko mitää ei tuntunu löytyvä, ei siis mitään ees SOVITETTAVAN ARVOSTA ! Ni kyl alko sapettaa. Ei sais ikin luul ko tääl porin kaupunkil kiärtää kauppoi et muka löytäs kamalasti jotai !
Mut sitte Seppälä numero 2 pelasti mut ! Löysin semmose kiva paida ! Tai sil o vissii joku eri nimi. Mut se o kiva silti.
Ville sano eka et "ei se oo yhtää sun näköne -.-" ja sit ko mä meni koittaa sitä kuitenki ni se oli et "JOO OST TOI SE ON KIVA !"
ewgw.

Mu ja Ale ja Senssi ja Karoliinan piti men tänää PULKKAMÄKEE mut me tehtiinki Villen kans pitsaa ja sitäpaitti, ei meil ollu pulkkiakaa ! Vaik kui Senssi lupas varastaa niitte naapurist pulkat ja RATTIKELKANKI !

PS. Onks tarpeeks huutomerkkei?!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.