IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

Ärkioskin hällärit !Sunnuntai 15.03.2009 02:48

Joo, tosiaan, Elisatyttönen siinä istuskelee tuolilla huolettomana, laskeskelee rahoja ja lallattelee laskemisiaan ääneen, sitten VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU (joka tuntui jatkuvan loputtomiin)
Elisa katsoo kelloa joka näyttää olevan 22.53 ja miettii "se sano et ne menee yhelttoist pääl -.-"
Sitten Elisatyttönen miettii, onko joku vaikka riuhtaissut kioskin ovea tai muuta että hällärit ovat päättäneet mennä päälle.
Elisatyttönen soittaa avopuolisonsa Villepojan äidille, joka on kaikista paras ärrätäti, tuntuu ettei tämä Leenaärrätäti vastaa puhelimeensa ikinä, tosiasiassa puhelin oli kyllä kerinnyt hälyttämään ehkä kahdesti.
Hänen kanssaan Elisatyttönen rupattelee ja saa tietää että sireenien sammutusnaviskaa saa vääntää, naureskelee sitä, miten pitkältä ajalta koko hälytyksen päälläoleminen tuntui, vaikka ne olivat mahdollisesti vajaa 30 sekunttia hälyttänyt, koska hälytysäänet kestävät 30-40 sekunttia.
Leena varmistaa että Elisatyttösellä on henkilöllisyystodistus mukana, koska vartiasetä voi kysellä niitä kun tulee katsomaan kuka murtautuu R-kioskille. Sitten Elisatyttönen näkee auton tulevan pihaan, päästää vartiasedän sisälle, koska turvaketjuhan oli takaovessa tietysti jo paikallaan.

Elisatyttönen selittää heti vartiasedälle että laskeskeli rauhassa rahoja kun sydänkohtaus oli lähellä, samalla vartiasetä ilmoittaa puhelimella eteenpäin ettei tarvitse muiden tulla, koska töissä oltiin vielä.
Vartiasetä ei edes tarvinnut Elisatyttösen henkilöpapereita, koska uskoi Elisatyttösen olevan töissä, ärräpaidasta ja nimikyltistä. Ehkä myös levällään olevista laskutoimituksista.
Kaikesta huolimatta vartiasedän piti kysyä Elisatyttösen sukunimi ja syntymäaika.

Vartiasetä oli todella mukava. Vartiasetä kertoi ettei tällä kioskilla useasti käydä, mihin Elisatyttönen kommentoi tämän tulevan hyvinkin tavaksi, jos Elisatyttönen on töissä.
Vartiasetä sanoi että takapihalla oli auto, niin hän kävi aluksi kysymässä autossa että millä asialla he olivat, selvisi että auto oli Elisatyttösen avopuolison Villepojan, ja kyydissä istui heidän ystävänsä Teemujätkä.

Vartiasetä ja Elisatyttönen lähtivät ovesta yhtä matkaa. Elisatyttösen piti laittaa ovi myös ulkopuolelta lukkoon ja mietti mistä hän tietää onko ovi lukossa vai ei.
Vartiasetä kuitenkin totesi että koittamalla aukeaako ovi jos avaa vain normaalista lukosta, ja niin kävi. Vartiasetä laittoi oven oikein lukkoon ja Elisatyttönen totesi että olisi jättänyt varmasti ovenkin puoliauki ilman vartiasetää.

Lopuiksi vartiasetä laittoi hälytykset takaisin toimintaan(tms) ja ennenkuin Elisatyttönen meni Villepojan autoon, missä oli myös Teemujätkä, Elisatyttönen tokaisi vartiasedälle "olen huomennakin illassa töissä, joten nähdään huomenna!" vartiasetä tokaisi tähän "aika varmasti" ja nauroi.ELI:
MEINAS SYDÄNKOHTAUS TULLA TOMMOSESTA JA VITTU KESTI OIKEESTI TOSI VÄHÄ AIKAA IHA KAIKKEE 8DDD tuntu tosiaan vähintään yhtäpitkältä ko toi mun teksti. Etenki se hälytys ja puhelu.

Ja tossa ei edes ollu sitä että ko otin kenkät pois ja jätin ne sinne, ärräpaitaa en jättäny sinne ku ei sen alla ollu ko tissikat ni en alkanu siin sit strippaa ja laittaa omaa paitaa pääl, eikä siin ollu sitäkää et puhuin äänee kaikki et valot on pois, koneet on kii, pelikoneet on kii, rahat ja kamat on kassakaapissa, ja et pyysin sitä viä sammuttaa valon takahuoneest ko se oli sen naviskan lähel ja sit et se laitto taskarin et nähtii pääst takahuoneest pois.

Ja miättikääs ko olsi viä kirjottanu sen matkan ko ajettiin pois ni tollee !! Ko meil oli nii hauskaa.

Ja nyt jotai vituttaa ko se on lukenu koko tekstin eikä siin ollu oikeesti mitää muut erikoist ko et sydän oli kurkus.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.