IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

Ärkioskin hällärit !Sunnuntai 15.03.2009 02:48

Joo, tosiaan, Elisatyttönen siinä istuskelee tuolilla huolettomana, laskeskelee rahoja ja lallattelee laskemisiaan ääneen, sitten VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU (joka tuntui jatkuvan loputtomiin)
Elisa katsoo kelloa joka näyttää olevan 22.53 ja miettii "se sano et ne menee yhelttoist pääl -.-"
Sitten Elisatyttönen miettii, onko joku vaikka riuhtaissut kioskin ovea tai muuta että hällärit ovat päättäneet mennä päälle.
Elisatyttönen soittaa avopuolisonsa Villepojan äidille, joka on kaikista paras ärrätäti, tuntuu ettei tämä Leenaärrätäti vastaa puhelimeensa ikinä, tosiasiassa puhelin oli kyllä kerinnyt hälyttämään ehkä kahdesti.
Hänen kanssaan Elisatyttönen rupattelee ja saa tietää että sireenien sammutusnaviskaa saa vääntää, naureskelee sitä, miten pitkältä ajalta koko hälytyksen päälläoleminen tuntui, vaikka ne olivat mahdollisesti vajaa 30 sekunttia hälyttänyt, koska hälytysäänet kestävät 30-40 sekunttia.
Leena varmistaa että Elisatyttösellä on henkilöllisyystodistus mukana, koska vartiasetä voi kysellä niitä kun tulee katsomaan kuka murtautuu R-kioskille. Sitten Elisatyttönen näkee auton tulevan pihaan, päästää vartiasedän sisälle, koska turvaketjuhan oli takaovessa tietysti jo paikallaan.

Elisatyttönen selittää heti vartiasedälle että laskeskeli rauhassa rahoja kun sydänkohtaus oli lähellä, samalla vartiasetä ilmoittaa puhelimella eteenpäin ettei tarvitse muiden tulla, koska töissä oltiin vielä.
Vartiasetä ei edes tarvinnut Elisatyttösen henkilöpapereita, koska uskoi Elisatyttösen olevan töissä, ärräpaidasta ja nimikyltistä. Ehkä myös levällään olevista laskutoimituksista.
Kaikesta huolimatta vartiasedän piti kysyä Elisatyttösen sukunimi ja syntymäaika.

Vartiasetä oli todella mukava. Vartiasetä kertoi ettei tällä kioskilla useasti käydä, mihin Elisatyttönen kommentoi tämän tulevan hyvinkin tavaksi, jos Elisatyttönen on töissä.
Vartiasetä sanoi että takapihalla oli auto, niin hän kävi aluksi kysymässä autossa että millä asialla he olivat, selvisi että auto oli Elisatyttösen avopuolison Villepojan, ja kyydissä istui heidän ystävänsä Teemujätkä.

Vartiasetä ja Elisatyttönen lähtivät ovesta yhtä matkaa. Elisatyttösen piti laittaa ovi myös ulkopuolelta lukkoon ja mietti mistä hän tietää onko ovi lukossa vai ei.
Vartiasetä kuitenkin totesi että koittamalla aukeaako ovi jos avaa vain normaalista lukosta, ja niin kävi. Vartiasetä laittoi oven oikein lukkoon ja Elisatyttönen totesi että olisi jättänyt varmasti ovenkin puoliauki ilman vartiasetää.

Lopuiksi vartiasetä laittoi hälytykset takaisin toimintaan(tms) ja ennenkuin Elisatyttönen meni Villepojan autoon, missä oli myös Teemujätkä, Elisatyttönen tokaisi vartiasedälle "olen huomennakin illassa töissä, joten nähdään huomenna!" vartiasetä tokaisi tähän "aika varmasti" ja nauroi.ELI:
MEINAS SYDÄNKOHTAUS TULLA TOMMOSESTA JA VITTU KESTI OIKEESTI TOSI VÄHÄ AIKAA IHA KAIKKEE 8DDD tuntu tosiaan vähintään yhtäpitkältä ko toi mun teksti. Etenki se hälytys ja puhelu.

Ja tossa ei edes ollu sitä että ko otin kenkät pois ja jätin ne sinne, ärräpaitaa en jättäny sinne ku ei sen alla ollu ko tissikat ni en alkanu siin sit strippaa ja laittaa omaa paitaa pääl, eikä siin ollu sitäkää et puhuin äänee kaikki et valot on pois, koneet on kii, pelikoneet on kii, rahat ja kamat on kassakaapissa, ja et pyysin sitä viä sammuttaa valon takahuoneest ko se oli sen naviskan lähel ja sit et se laitto taskarin et nähtii pääst takahuoneest pois.

Ja miättikääs ko olsi viä kirjottanu sen matkan ko ajettiin pois ni tollee !! Ko meil oli nii hauskaa.

Ja nyt jotai vituttaa ko se on lukenu koko tekstin eikä siin ollu oikeesti mitää muut erikoist ko et sydän oli kurkus.

MUUMITPerjantai 13.03.2009 23:20

Mullon muumikimple(muumi noppahyppy) ja muumi alias sana- ja kuvaselityspeli:D
<3

MustettaTorstai 12.03.2009 16:14

Elikkäspelikkäs, viime torstaagenina heitettiin vähän väriä ihoon, mirri pääsi paikalleen! (ääriviivat vasta)
Ja sit tänään kävin sitten laitattamassa mun tirppaan vähän lisäväriä, tai siis laitettiin osaa reunoista vähän paksummaks, että sopii paremmin mirrin kanssa kaveriks:>
Sit Tuoppi oli niin kiva et väritti punasen osuuden uusiks vaikken ees pyytäny, mut se oliki menny vähä latkuks !
On kyl tosi happy happy olo ^^

Ps. meil on tääl hännätön kissa pomppimas ! Ne on vauvan kans kavereita !

Voi elämä !Keskiviikko 04.03.2009 04:11

On se elämä kyllä välillä niin vitun vaikeeta !!
Nytkin on ihan vitummoinen pissahätä mutko en jaksais millään nousta !

Alkaa näyttääLauantai 28.02.2009 21:31

Tää alkaa pikkuhiljaa näyttää silt et tääki viikoloppu menee selvipiä:D
Ennätys sinänsä !
Oon ylpee !

Otin taas Tuopilta poskeen.Keskiviikko 25.02.2009 01:22

Jooppisjoo, olin siis 8h töissä ja en saanu pitää lävärei.
Aloin kyl heti alus jo tuntee et vasemman posken reikä saattaa mennä umpeen, ku verrattuna oikeeseen oli aika piukkaa! Ihan siis kielimääräsesti. (AHAHAHAH KO OON PERVO -.-)

Sit täsä kohtaa on päläpäläläpäläpläplälpä oikeesee ei löytyny reikää vasempaa löyty ja meni ja päläpäläpäläpälä.

Sitten soitin Tuopille että tekiskö palveluksen ja tsekkais onko korun kanssa viälä mahista saada auki ja se tsekkas, sörkki ja pörkki jokapuolelta ! (AHAHAHAHAHHAAH)
Kunnes sitte todettiin et 2/3 osa oli menny umpeen, (sisäpuolelta tietty ni ei kai mitää reikii siält löytyny)
Ja eiku sitte vaan neulalla läpitte. Sattu kyl kaiken oman ja Tuopin sörkkimisen jälkeen toi uusintalävistys ihan vitusti. Varmaan meni viä vähä eri reittiäki pitki ku vanha, poski nyt on kuitenki vähä omalaatune kapistus.
Nyt toivon et mun naama elää huomenna + töissä mun lävärisuunnitelma toimii.

PS. on vituttanu.
PPS. koruepisodiin asti oli mukava päivä vaikka vähän väsyttikin.

Ruoan vonkaaminenSunnuntai 01.02.2009 20:38

Kissat varmaan kuolis tääl vaik nälkään, ku Hiisu ei oo johtamassa "kerjätään ruokaa"-operaatiota:D
Niil oli kupit iha tyhjii ja tajus vast tul paikalle ko mä annoin niil ruokaa ja käytin viä sanaa ruoka:D

Joo, Hiisu on äidillä hoidossa, ku se kulkee tääl leikkihiiri suussa ja ravistelee siltä niskat nurin.
Pääsee ny sit vähä mettästää !

Se on kattokaasko se on ennenki päässy ja tajuaa mitä hianouksia sieltä pihalta löytyykään.
Surullista _JOS_ se "joutuu" jäämään sin kokonas, tai ees voi, kert Tatul o allerkiaa, ko se o minu pörriäine.
Siis Hiisu<3

PIIPKeskiviikko 31.12.2008 16:34

Pikkukisu söi eile nakkia ! AKA. kiinteetä ruokaa ! mä pureskelin sen eka sillee littanammaks, et menee paremmi, mut silti ain puolet tippu suust:D mut kyl se sit söi neki !

JA sit pikkukisu viä kävi eile KAHESTI pissalla pisukopassaki ! Mä siirsin kopan siihe mihi se oli enne pissiny ja laitoin pikkukisun sinne molemmil kerroil ja homma skulas ! Tänääki se pissi sin ko mä laitoin sen sin:>
Kyl se alkaa tajuu:>

Ps. Oon iha sikakipee ja on uusvuoskekkerit ja voi jee ! Katotaa sammunko ekan drinkin jälkee, täsä kunnos misä mä olen, ni viksumpi jättäs sen juomisen vaa niil vähemmä kipeil ja terveil.
Mut who cares?

ViikolloppuTiistai 30.12.2008 01:46

No tarvi kai ny sit lauantain juod vaik oliki just torstain juotu,
ja voi perä, keskiviikkon sit taas:D en oikee ihmettel et joku on keksiny tipattoman tammikuun.

Lavvantain jäin jaril yöks ja nukuin sen mailman ihanimmassa sängyssä <33
Tai en oo viä varma onkse mailma ihanin, mut kyl mä sitä ny aika tosi ihanan pidän !!

Sit ko oon ollu vähä kipee, ni eile ko olin koneel viä sängyst ni tuli vähä oksennust suuhu, ja eiko se ärsytti kurkkuu ja MÄÄ YSKEIN OKSENNUSTA 8DDDDDDDD ei ollu kovi kiva kokemus:D käsi yrjös ja sit peitossaki oli vähäse ja lattial, saatana:D

Tänää sit oli kurkku nii kipee et aamusti en meinannu halut ees puhuu mitää(kaikki tiätää et mun suuni on usein loputon pälätystehdas) kerranko pelkäsin kokoaja et sit pitää aivastaa/yskii ko kurkku ärstyy, mut ei tarvinnu ko vähä vaihtaa asentoo ni kyl se ny siitäki jo otti nokkiis ja tuli aivastukset ja sattu 8<

Mut toivotaa ny et keskiviikoks ollaa ees sillee elävie kirjois !

PerjantaiLauantai 27.12.2008 02:49

[00:43:06] <Jolieahh> ei jumalauta
[00:43:23] <Jolieahh> tulin tos jarin tyköö kotioppäi
[00:43:39] <Jolieahh> aattelin sitte et en mee iha suoriks kotii, et oon oikee paha perse ja kiärrän kespan kautta
[00:44:14] <Jolieahh> nooh, sit oon tulos kotii päi ja tos sittarin liikenneympyräs oli joku äijä hätävilkut pääl, sain auton just ohitte ja se äijä huito mua siihe
[00:44:45] <Jolieahh> huikkasin sitte et joo tuun ja miätein et "noni, sil on auto levinny ja ainoo apu minkä se saa, on nainen"
[00:45:03] <Jolieahh> vein siihe sittarin/rautatieaseman parkkiin auton
[00:45:13] <Jolieahh> ja menin kattoo et mikä on vialla, ni eiko siin makaa muija maas
[00:45:25] <Jolieahh> se oli hypänny kyydistä
[00:45:36] <Jolieahh> jätkäl oli kuulemma ollu alle 40 vauhtii
[00:45:55] <Jolieahh> kyl vähä sydän pomppas ko näki siinnii tajuttoman oleva muijan maas