IRC-Galleria

Jolieahh

Jolieahh

CRAZY CAT LADY

TURUUS !Torstai 28.05.2009 22:50

Tultiin vähä Laurin työ 8)
Skanssis jopa syötiin ja käytiin sittaris:D Mikä oli muute samallainen ku Porin Mikkolassa.
Eli mä ja Ville tiedettii kaik mikä on misäki, ja Lauri ei mittää !
Nyt sitte kuulkaas vähä alkomaholia !

Ps. on idioottia ja teksti heikkoa nåäkymää kun kirjottaa telkkarin näytöltä -.-

TAIKIATEMPPU !Maanantai 13.04.2009 00:11

Mä löysin eilen illalla mun maagisen taidon !
Ville ei jotenkin nyt vaan arvosta, mut epäilen et se on vaan kateellinen ko hänellä ei ole tälläisiä upeita maagisia lahjoja !

Eli: SAAN POSKESTANI TULEMAAN VETTÄ ! (mahdollisesti myös muuta nestettä, mutta olen koittanut vain vettä) Ilman korua siitä tulee vettä mm. PALJON !

(Mul on vasemmassa poskessa posken pituuteen nähden pidempi tappi, eli oon veulannut sitä hippasen verran ja uskoisin 2mm paksusen korun siitä läpi menevän 8D Pitää vaihtaa viimeistään sitten ku häirittee ihan normaalia juontia)

Sendrat<3Torstai 02.04.2009 20:48

Tosiaan sain tänään mun ekat sendrat <3

Edelliset oli kentakyt, eli vähä halvemmat touhut ja ei pitäs kestää nii kauaa ja plaplapla, mut kyl mä olen ny jotai neljä tai viis tai enemmä vuot käyttäny niit :D
Eikä tosiaa mitää sunnuntaikäyttöö oo ollu.

Nyt kun on sendrat ni pitäs kestää KYMMENIÄ VUOSIA ! Tai ei tietenkää jos mä pyörittelen ja raahaan niit josai sepelil ja tungen vaik ne johonki petonimyllyy, enkä sit viitti ikän käyd näyttämäs suutaril.

Ne on "vaan" mustat, mut ainaski turvalliset niinko noi vanhat, et voi käyttää minkä kans vaa.

kyl ny on nii hiano olo ! Odotan vaa sitä ko ne muokkautus mun mukaseks ni ne olis oikee mukavat ja ihanat <3

Ärkioskin hällärit !Sunnuntai 15.03.2009 02:48

Joo, tosiaan, Elisatyttönen siinä istuskelee tuolilla huolettomana, laskeskelee rahoja ja lallattelee laskemisiaan ääneen, sitten VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU VIU (joka tuntui jatkuvan loputtomiin)
Elisa katsoo kelloa joka näyttää olevan 22.53 ja miettii "se sano et ne menee yhelttoist pääl -.-"
Sitten Elisatyttönen miettii, onko joku vaikka riuhtaissut kioskin ovea tai muuta että hällärit ovat päättäneet mennä päälle.
Elisatyttönen soittaa avopuolisonsa Villepojan äidille, joka on kaikista paras ärrätäti, tuntuu ettei tämä Leenaärrätäti vastaa puhelimeensa ikinä, tosiasiassa puhelin oli kyllä kerinnyt hälyttämään ehkä kahdesti.
Hänen kanssaan Elisatyttönen rupattelee ja saa tietää että sireenien sammutusnaviskaa saa vääntää, naureskelee sitä, miten pitkältä ajalta koko hälytyksen päälläoleminen tuntui, vaikka ne olivat mahdollisesti vajaa 30 sekunttia hälyttänyt, koska hälytysäänet kestävät 30-40 sekunttia.
Leena varmistaa että Elisatyttösellä on henkilöllisyystodistus mukana, koska vartiasetä voi kysellä niitä kun tulee katsomaan kuka murtautuu R-kioskille. Sitten Elisatyttönen näkee auton tulevan pihaan, päästää vartiasedän sisälle, koska turvaketjuhan oli takaovessa tietysti jo paikallaan.

Elisatyttönen selittää heti vartiasedälle että laskeskeli rauhassa rahoja kun sydänkohtaus oli lähellä, samalla vartiasetä ilmoittaa puhelimella eteenpäin ettei tarvitse muiden tulla, koska töissä oltiin vielä.
Vartiasetä ei edes tarvinnut Elisatyttösen henkilöpapereita, koska uskoi Elisatyttösen olevan töissä, ärräpaidasta ja nimikyltistä. Ehkä myös levällään olevista laskutoimituksista.
Kaikesta huolimatta vartiasedän piti kysyä Elisatyttösen sukunimi ja syntymäaika.

Vartiasetä oli todella mukava. Vartiasetä kertoi ettei tällä kioskilla useasti käydä, mihin Elisatyttönen kommentoi tämän tulevan hyvinkin tavaksi, jos Elisatyttönen on töissä.
Vartiasetä sanoi että takapihalla oli auto, niin hän kävi aluksi kysymässä autossa että millä asialla he olivat, selvisi että auto oli Elisatyttösen avopuolison Villepojan, ja kyydissä istui heidän ystävänsä Teemujätkä.

Vartiasetä ja Elisatyttönen lähtivät ovesta yhtä matkaa. Elisatyttösen piti laittaa ovi myös ulkopuolelta lukkoon ja mietti mistä hän tietää onko ovi lukossa vai ei.
Vartiasetä kuitenkin totesi että koittamalla aukeaako ovi jos avaa vain normaalista lukosta, ja niin kävi. Vartiasetä laittoi oven oikein lukkoon ja Elisatyttönen totesi että olisi jättänyt varmasti ovenkin puoliauki ilman vartiasetää.

Lopuiksi vartiasetä laittoi hälytykset takaisin toimintaan(tms) ja ennenkuin Elisatyttönen meni Villepojan autoon, missä oli myös Teemujätkä, Elisatyttönen tokaisi vartiasedälle "olen huomennakin illassa töissä, joten nähdään huomenna!" vartiasetä tokaisi tähän "aika varmasti" ja nauroi.ELI:
MEINAS SYDÄNKOHTAUS TULLA TOMMOSESTA JA VITTU KESTI OIKEESTI TOSI VÄHÄ AIKAA IHA KAIKKEE 8DDD tuntu tosiaan vähintään yhtäpitkältä ko toi mun teksti. Etenki se hälytys ja puhelu.

Ja tossa ei edes ollu sitä että ko otin kenkät pois ja jätin ne sinne, ärräpaitaa en jättäny sinne ku ei sen alla ollu ko tissikat ni en alkanu siin sit strippaa ja laittaa omaa paitaa pääl, eikä siin ollu sitäkää et puhuin äänee kaikki et valot on pois, koneet on kii, pelikoneet on kii, rahat ja kamat on kassakaapissa, ja et pyysin sitä viä sammuttaa valon takahuoneest ko se oli sen naviskan lähel ja sit et se laitto taskarin et nähtii pääst takahuoneest pois.

Ja miättikääs ko olsi viä kirjottanu sen matkan ko ajettiin pois ni tollee !! Ko meil oli nii hauskaa.

Ja nyt jotai vituttaa ko se on lukenu koko tekstin eikä siin ollu oikeesti mitää muut erikoist ko et sydän oli kurkus.

MUUMITPerjantai 13.03.2009 23:20

Mullon muumikimple(muumi noppahyppy) ja muumi alias sana- ja kuvaselityspeli:D
<3

MustettaTorstai 12.03.2009 16:14

Elikkäspelikkäs, viime torstaagenina heitettiin vähän väriä ihoon, mirri pääsi paikalleen! (ääriviivat vasta)
Ja sit tänään kävin sitten laitattamassa mun tirppaan vähän lisäväriä, tai siis laitettiin osaa reunoista vähän paksummaks, että sopii paremmin mirrin kanssa kaveriks:>
Sit Tuoppi oli niin kiva et väritti punasen osuuden uusiks vaikken ees pyytäny, mut se oliki menny vähä latkuks !
On kyl tosi happy happy olo ^^

Ps. meil on tääl hännätön kissa pomppimas ! Ne on vauvan kans kavereita !

Voi elämä !Keskiviikko 04.03.2009 04:11

On se elämä kyllä välillä niin vitun vaikeeta !!
Nytkin on ihan vitummoinen pissahätä mutko en jaksais millään nousta !

Alkaa näyttääLauantai 28.02.2009 21:31

Tää alkaa pikkuhiljaa näyttää silt et tääki viikoloppu menee selvipiä:D
Ennätys sinänsä !
Oon ylpee !

Otin taas Tuopilta poskeen.Keskiviikko 25.02.2009 01:22

Jooppisjoo, olin siis 8h töissä ja en saanu pitää lävärei.
Aloin kyl heti alus jo tuntee et vasemman posken reikä saattaa mennä umpeen, ku verrattuna oikeeseen oli aika piukkaa! Ihan siis kielimääräsesti. (AHAHAHAH KO OON PERVO -.-)

Sit täsä kohtaa on päläpäläläpäläpläplälpä oikeesee ei löytyny reikää vasempaa löyty ja meni ja päläpäläpäläpälä.

Sitten soitin Tuopille että tekiskö palveluksen ja tsekkais onko korun kanssa viälä mahista saada auki ja se tsekkas, sörkki ja pörkki jokapuolelta ! (AHAHAHAHAHHAAH)
Kunnes sitte todettiin et 2/3 osa oli menny umpeen, (sisäpuolelta tietty ni ei kai mitää reikii siält löytyny)
Ja eiku sitte vaan neulalla läpitte. Sattu kyl kaiken oman ja Tuopin sörkkimisen jälkeen toi uusintalävistys ihan vitusti. Varmaan meni viä vähä eri reittiäki pitki ku vanha, poski nyt on kuitenki vähä omalaatune kapistus.
Nyt toivon et mun naama elää huomenna + töissä mun lävärisuunnitelma toimii.

PS. on vituttanu.
PPS. koruepisodiin asti oli mukava päivä vaikka vähän väsyttikin.

Ruoan vonkaaminenSunnuntai 01.02.2009 20:38

Kissat varmaan kuolis tääl vaik nälkään, ku Hiisu ei oo johtamassa "kerjätään ruokaa"-operaatiota:D
Niil oli kupit iha tyhjii ja tajus vast tul paikalle ko mä annoin niil ruokaa ja käytin viä sanaa ruoka:D

Joo, Hiisu on äidillä hoidossa, ku se kulkee tääl leikkihiiri suussa ja ravistelee siltä niskat nurin.
Pääsee ny sit vähä mettästää !

Se on kattokaasko se on ennenki päässy ja tajuaa mitä hianouksia sieltä pihalta löytyykään.
Surullista _JOS_ se "joutuu" jäämään sin kokonas, tai ees voi, kert Tatul o allerkiaa, ko se o minu pörriäine.
Siis Hiisu<3