IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Maastoutuminen alá Jonna.Lauantai 08.12.2007 19:17

Joo, käytiin tänään Skallin kanssa kahdestaan maastosssa.

Käveltiin sinne peltotielle asti, ja otettiin sinne ravia. Ravattiin sinne yhdelle sillalle asti, ja sitten käänsin Skallin, että voidaan ravata takasin päin. No, Skallipa reippaana hevosena lähtee täysillä laukkaa, siis käsistä. Yritän siinä sitten vetää täysillä ohjista (huom: pelhamit suussa), eikä mitään reaktiota. Sitten kun tuli sellanen kohta mistä voi kääntää pellolle, niin käänsinpä sitten sinne, mut Skalli päätti kuitenkin yhtäkkiä jatkaa eteenpäin, ja minä sitten sieltä kiitolaukasta suoraan ainakin metrin syvyseen ojaan. Ohjista pidin kiinni, joka johti siihen, että sieltä ojasta käsin liu'uin ehkä metrin eteenpäin, ja sitten irtos kädet. Kömmin sitten sieltä ojasta kattellen kun hevonen vetää täysillä kohti kotia. Soitin Karolle että ottaa sen kiinni, kun tiesin, että se menee kotiin. Joku mies siitä läheisestä talosta tuli sitten autolla, kun aatteli ilmeisesti että jos oon loukannu, ja kysy että sattuko ja tälleen, ja mä vastasin vaan että ei ja tälleen. Sitten seuraavasta talosta, käveltyäni hetken tallille päin, niin sen talon asukas vaan kysy että sattuko, ja mä vaan taas että ei. Mahto olla outo näky kun hevonen laukkas täysillä talon ohi, kun kaikki tuli ulos ihmettelemään. :'D Ja minä sitten kävelin perästä mutasena..

No, sitten kun olin kävelly sen ehkä vähän alle kilsan tallille, niin sai kyllä hevonen pienen opetuksen. :b Sitten pistettiin Karon kanssa ohjat pelhamien siihen alimpaan renkaaseen, ja lähdin uudestaan maastoon. Toimi hevonenkin, jopa.

Nyt kohta lähen sitten UR:n pikkujouluihin, ja sitten Karolle siitä yöks. Että tällanen päivä. :D

Niin juu muuten, kun olin noussu sieltä ojasta, niin sitten jossain puolessa välissä matkaa kun otin kypärän pois päästä, niin huomasin, että siihen nuppiin mikä siinä kypärän päällä on, niin oli tarttunu kauheesti jotain märkiä heiniä. Mahdoin olla komea näky. 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.