IRC-Galleria

Jonski

Jonski

on Nannanaattori

Blogi

- Vanhemmat »

Joulua!!Keskiviikko 20.12.2006 01:15

Keskellä kiireiden, arkisten askarten, mietin ja murehdin:

"Tuleeko Jouluni Jouluksi, saanko kaiken valmiiksi,

mitä antaisin Sinulle, mitä tekisin toisille,

entä jos jääkin jotain tekemättä, kyselen hymyilemättä."

Näen peilistä kasvot kovat, pelästyn, koska ne ovatkin ikiomat.

Kyllä nyt on pakko pysähtyä ja hetkeksi hiljentyä.

En ikinä tätä maailmaa valmiiksi saa, eikä se huomaa yhtä ahertajaa.

Ei Joulu tule sydämeen, jos kaiken tuhlaa kiireeseen,

Silloin oman jouluni vain pilaan, kun riemuitsisin siitä sen sijaan.

Joulun tarkoitus on aivan toinen ja sen sanoma suurenmoinen!

Jospa annankin lahjaksi aivan uutta, itsestäni vaikka iloisuutta!

Rakkautta, lämpöä jakakaamme, niin itsekin sitä silloin saamme.

Miten ihanaa onkaan joulun odotus, kun rintaa ei paina ahdistus!

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA!

surua!!Sunnuntai 03.12.2006 20:59

Aki Eino Antero
Leskinen

9.6.1940 – 16.11.2006

Askel pieni arasti käy.
Missä pappa, ei pappaa näy.
Onkohan pitkään poissa,
vai käymässä vain.
Sitä sydän pieni ei ymmärrä lain.

Pappaa ikävöiden!!!

Pieni tarina =DKeskiviikko 12.07.2006 03:51

Jonna putkahti maailmaan eräänä viimaisena iltana. Kaukaa näki että hänestä tuli ihminen.. Perhe oli vihattu ja he söivät vain kerran kuussa. Koulussa hän ei kyennyt mihinkään, siellä hänelle oltiin kateellisia.

Jo opiskeluaikoina häntä alkoi ihastuttamaan laskuvarjot, niinpä viihteeksi tuli urheiluautot.

Jonna kehittyi kahdeksannellakymmenellä varsin nuorekkaaksi. Päähänsä hän sai mustat hiukset, sekä oranssit silmät.
Geometriasta johtuen hän oli erityisen unelma. Lempiruokaansa paperilappukeittoa hän sai työskennellen varkaana.

Jonna tupakoi viikonloppuisin mutta ei käytä nuuskaa ollenkaan. Alkoholia hän juo kun pierettää.

Hän vaihtoi itselleen puolison jonka kanssa ei päästetty naimisiin.

Sen pituinen se.

Jousimies 23.11.-21.12.Maanantai 03.07.2006 04:57

Onnetarten lempilapsi, Jousimies, on eläinradan optimisti, valloittava idealisti joka elää täysillä ja hurmaa mennen tullen kanssakulkijansa maailmanmatkoillaan. Hänen päänsä on täynnä suuria unelmia ja hän sukeltaa suin päin seikkailuihin niin ihmissuhteissaan kuin työelämässäänkin. Ja jostain kumman syystä, syvimmistäkin syövereistä hän kömpii aina jaloilleen, tarvittaessa yhä uudelleen ja uudelleen.

Jousimies janoaa Jumalten salaisuuksia, haluaa ymmärtää, nähdä ja kokea kaiken itse. Hän matkustaa paljon, vähintäänkin nojatuolissaan, ja usein löytää myös kumppaninsa vierailta mailta. Hän rakastaa filosofisia pohdintoja ja on kiinnostunut uskonnoista - ja opettaa mielellään näkemyksiään myös toisille. Hän on erittäin älykäs, mutta kärsimätön - ja saattaa siksi sortua saarnaamaan omaa totuuttaan toisille.

Jousimies hymyilee paljon ja on hurmaavan avoin. Jos haluat rehellisen mielipiteen, kysy Jousimieheltä - mutta muista että hänen suoruutensa voi viiltää syvältä. Yleensä et kyllä ehdi edes kysymään, Jousimies on todellinen töksäyttelijä, joka joutuu myös hankaluuksiin loukatessaan suoruudellaan. Hän rakastaa rehellisyyttä intohimoisesti - mutta on uskomattoman sokea kun kyseessä ovat hänen omat heikkoutensa.

Jousimies on spontaani ja impulsiivinen kaikissa toimissaan. Hän on töissä ehtymätön idealähde, mutta hänellä on harvoin kärsivällisyyttä viedä omia suunnitelmiaan loppuun asti. Esittele hänelle jokin uusi sporttinen harrastus ja hän syöksyy mukaan ensimmäisenä, mutta on myös ensimmäisenä lopettamassa sitä kyllästyttyään noin kolmessa päivässä.

Samalla tavalla hän kertakuluttaa myös ihmissuhteensa. Kun hän kääntää huomionsa sinuun, hän vyöryy ylitsesi, etkä koskaan ole kokenut vastaavaa paneutumista, innostusta ja mielenkiintoa. Hän saa sinut tuntemaan itsesi universumin tärkeimmäksi olennoksi ja innostaa sinut hehkumaan kanssaan elämän ihanuutta - mutta ensi kuussa (tai jo huomenna) hänellä on jo joku toinen mielenkiinnon kohde mielessään ja sinä voit vain jäädä ihmettelemään, mikä pyörremyrsky pani koko elämäsi sekaisin.

Jousimies on asettanut isänsä jalustalle, joka jossain vaiheessa taatusti romahtaa, ja se lyö leimansa sekä mies- että naispuolisten Jousimiesten ihmissuhteisiin. Jousimies on älykäs ja lahjakas seikkailija, joka tekee mitä haluaa miettimättä seurauksia, mutta vaikka hän vaahtoaa globaalista kanssakäymisestä ja universaalista ymmärryksestä, hän ei kovin helposti kunnioita kanssaihmisiään. Varsinkaan naisia. Jos kuulet jonkun sanovan: "On vaikeaa olla nöyrä kun on niin hyvä", olet taatusti törmännyt Jousimieheen.

Ja silti hän on niin hurmaava, että vaikka suhteenne ei ehkä kestäkään kauan, kantaa hän mukanaan ikuisen rakkauden salaisuutta, ja sen kosketus on varmasti kokemisen arvoinen. Päivä Jousimiehen rakkauden kohteena voi antaa enemmän kuin kymmenen vuotta jonkun toisen kanssa. Jos haluat Jousimiehen kokonaan itsellesi, sinun on osattava antaa hänelle ehdoton vapaus silloinkin, kun hän kerjää sinua antamaan kaikkesi itselleen ikuisesti. Pidä häntä käsivarren mitan päässä, niin hän pysyy omanasi.

Parhaiten tämän valloittavan sydäntenmurskaajan kanssa pärjäävät tulen ja ilman merkit - Oinaan kanssa suhteesta tulee täydellisyyttä hipova, Vesimiehen kanssa syvä ja lennokas, Leijonan kanssa kuuma ja kiihkeä, toisen Jousimiehen kanssa dramaattinen ja Vaa'an kanssa suloinen, kaunis ja kestävä, mutta maan merkkejä suurpiirteisen Jousimiehen ei kannata edes kokeilla - heiltä hän vain särkisi sydämen. Veden merkkien kanssa Jousimies saattaa hetkellisesti onnistua hyvinkin, mutta kaikkein eniten Jousimies kuitenkin rakastaa elämää itseään ja sen salaisuuksien paljastamista.

-melkeen kaikki pitää paikkanssa... c(= mitä muut ovat mieltä???

ruonoilua...Tiistai 27.06.2006 19:39

Tämä veri joka vuotaa silmistä,
tämä laulu joka kertoo tuskasta,
tämä kaikki muistuttaa kuinka kaukana hän on minusta.
Tämä tyttö on tavallinen tyttö maailman,
tämä tyttö omistaa sielun, tuskan ja unelman.
Tämän tytön rakas on kaukana, kaukana sielusta.
Tämä tyttö on yksin, yksin muistoissaan,
mutta tämä tyttö rakastaa,
rakastaa eikä ikinä unohda!

Mä oon usein huoneessa jossa on paljon muistoja,
hyviä ja huonoja,
hauskoja ja tylsiä.
Mä en ajattele tulevaa,
mulla on vaan muistoja.
Ne rakkaat muistot työntää tälläkin kertaa ikkunaan,
ja siinä mä vaan muistelen,itken ja hymyilen.

Jos sä haluat lähteä,
en aijo rukoilla sua jäämään.
Ehkä on parempi näin.
Aion olla vahva ja selviytyä.
Älä huolehdi minusta.
Mutta kun lähdet, älä käänny.
Koska näet sydämeni särkyvän.
En halua, että näet minun itkevän.
Kävele vain pois!
Toivoin, että voisin pyytää sua jäämään.
Tiedän, että selviydyn.
Jos vaan koskaan opin elämään ilman sua!!

no tulipa tääkin sit selväks...Keskiviikko 14.06.2006 04:32

Ekstrovertti
*
Introvertti
Käytännöllinen
*
Intuitiivinen
Ajattelija
*
Tuntija
Impulsiivinen
*
HarkitsijaOlet ulospäin suuntautunut, ja ystävällinen. Haluat tehdä parhaasi ihmissuhteissa, ja toisinaan toisten odotusten täyttämisen tarve muodostuu sinulle ongelmaksi. Sinulla on ihanteita, ja tunnet lojaalisuutta työnantajaasi ja perhettäsi kohtaan. Saatat luoda ihanteestasi itsellesi jopa epätodellisen mielikuvan. Haluaisit myös toisten suhtautuvan sinuun samoin. Tilanteet, joissa ei ole tarkkaa järjestystä, tuntuvat mielestäsi kaoottisilta. Tarvittaessa ohjaat asioita oikeaan suuntaan, mutta et vaadi päätösvaltaa yksin itsellesi. Ihmistyypilläsi on taipumus olla hieman liian kova itselleen, varsinkin jos oma suoriutuminen ei vastaakaan odotuksia. Kerrot muille avoimesti päämääristäsi, mutta johtotehtävissä saatat vaatia toisiakin toimimaan juuri sinun tavallasi. Kaltaisesi ihmiset saattavat helposti suuttua, varsinkin jos kokevat itse olevansa oikeassa ja toisten väärässä. Joudutkin tämän takia hillitsemään tunteitasi ja katsomaan asioita faktoina ottaaksesi etäisyyttä. Halusi auttaa toisia on niin voimakas, että saatat huomata tekeväsi paljonkin tarpeetonta työtä toisten puolesta. Varsinkin, jos tällaista ei arvostetakaan, turhaudut helposti. Sinun on vaikea sanoa ei, ja jos et pidä huolta elämästäsi, saattaa burn-out olla väijymässä sinua. Sovellut parhaiten ammatteihin, joissa voit puhua ihmisten kanssa kasvotusten. Valmentaja, myyntitykki, haastattelija, näyttelijä ovat sopivat ammatit. Jos joudut työssäsi hoitamaan matematiikkaa tai talousasioita, olet jatkuvasti poissa rytmistä. Olet lahjakas organisoimaan, motivoimaan, johtamaan ja opettamaan ihmisiä. Mutta älä ota näitä lahjojasi itsestäänselvyyksinä. Rakenna työsi puhetaitosi, empatian ja harmonian perustalle, niin olet onnellisimmillasi.

Huomiseen!!Maanantai 15.05.2006 02:58

Väsyttää.Ei jaksaisi enää.Ei jaksa nousta ylös siltä kiviseltä polulta,mitä olen vaeltanut.Polvet rikkoutuneet,käsissä naarmuja,kun olen jo niin monta kertaa kaatunut.Aina olen vaan jaksanut kerätä ne sydämeni miljoonat sirpaleet maasta ja korjata niistä ehjän,mutta hauran sydämen se on vaan lyöty palasiksi uudestaan ja uudestaan.Aurinko polttaa kasvijani.Tuijotan ylöspäin väsyneillä silmilläni.Katseeni kiertää kivikkoista,kapeaa polkua,jota pitkin pitäisi jatkaa,vaikkei haluaisi.Nousen ylös,mutta jokin saa minut taas kaatumaan.Sattuu.Yritän lievittää kipua huutamalla,mutta ääni muuttuu vain tukahdutetuksi tuskanhuudoksi,jota ei kukaan kuule.En pääse eteenpäi,voimani on lopussa,sillä tuuli on työntänyt minua taaksepäin ja sade piiskannut vasten kasvojani.Jos ei olisi menneisyyttä,ei olisi tätä tuskaa ja kipuakaan.Haluaisin vain pestä sen pois.Kaikki se avuttomuus.Sisälläni teeskentelen,että mikään ei tunnu miltään,vaikka sydän itkee tuskaansa.Vaellan vain kohti tuntematonta.Pelottaa.Ehkä pelkäänkin enemmän elämää kuin kuolemaa,jota kohti kurotan kättäni.Haluaisin tuntea,millaista on elää ja rakastaa.Kyllä minä joskus osasin rakastaa.Mutta nyt kun sydämeni ympärille on kietoutunut paksu piikkilanka kuori,ei se enää uskalla rakastaa,peläten,että se rikotaan jälleen.Sydän säröillä,sielu sirpaleina,yritän jaksaa,vaikka väsyttää.Haluaisin vain nukahtaa,en koskaan heräisi,mutta pakko jaksaa.Vähän vaan.Edes ihan vähän matkaa.Edes huomiseen!!

runoilua näin illan päätteks!!Perjantai 12.05.2006 00:14

Jos sä haluat lähteä, en aijo rukoilla sua jäämään.
Ehkä on parempi näin.
Aijon olla vahva ja selviytyä.
Älä huolehdi minusta.
Mutta kun lähdet, älä käänny.
Koska näet sydämeni särkyvän.
En halua, että näet minun itkevän.
Kävele vain pois.
Toivon, että voisin pyytää sua jäämään.
Tiedän, että selviydyn.
Jos vaan koskaan opin elämään ilman sua!!

Jäljet jää kyynelten,
kun päättyy aika rakkauden.
Huomata taas sen saan,
onni on lainaa vaan.
Ymmärrän silloin sen,
kun kuljen yksin kanssa muistojen.

Kevään suloisimmat hetket jotka kanssas viettää sain,
ja ne pienet ilta hetket.
Ne säilyy aina muistoissain...

Tunnen ihosi sileyden sormissani.
Suljen silmäni ja näen sinut.
Ajatuskin sinusta tuo kyyneleet silmiini.
Tahtoisin sinut todella.
En vain uniini..

Pienen onnesirpaleen.
Sain sun kauttas sydämeen.
Hymys toi onnen mun elämään.
En ois halunnut päästää sua lähtemään.
Jäin yksin itkemään ikävää,
en enää sua kai koskaan saa koskettaa.
Mun sydän riutuu ikävissään.
Kai mut on luotu yksin elämään,
itkemään ja ikävöimään.
Sä oot mun menneisyyttä.
Nyt kai vannomme ystävyyttä,
Vaikka ilman sun läheisyyttä,
on vain pimeyttä.
Minun on ikävä sinua!!

No niin nyt saa riittää!!!!
- Vanhemmat »