IRC-Galleria

Jonttura

Jonttura

Love affair with the world

Wuhuu party goes on!Sunnuntai 16.12.2007 00:36

Tänään oli kerhon ohjaajien vikristys päivä... Jee jee... oli ihan sika kivaa! Koko päivänä ei ollu mitään tietoo minne mennään. Mentiin vaan Katsun perässä ja katottiin minne päädyttiin. Eka oltiin leikkii seurasaares ja me keksittiin Nuun kaa uus leikki jonka nimi oli ensin mammutin metsästys mut sit siit tuli tunnistatko pakaran tään tietystä syystä! :D Sit tälläydyttyyn kirkolla ja mentiin syömään Virgin oiliin jos oli IIIIIIHHHHHHAAAAAANNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAA ruokaa! Nuu sai ylläri kakun ku on sen synttärit.
Sit me mentiin tekee jotain extremee.... Mentiin KONTULAAN! Ihme kyllä selvittiin hengissä just just... ei kyllä uskaltauduttu metro asemaa pidemmälle.. :P Metro asemilla leikittiin oikeeta stadilaista...
Sitten bussilla kierrosta jonnekkin, mutta minne? Pian me löydettin itemme maikkarin parkkikselta. Arvailut alko. Meille sanottiin että me mennään Jeesus visaan. Stressin hallinnanallisista syistä me leikittiin sitten Perttiä 3:sen uutis huoneen alapuolella. No me mentiinki yleisöks Huumaan. Itse ohjelma ihan on aika kökkö, mutta fiilis mahtava siis paikan päällä. Juho ja minä vaan biletettiin mainoskatkoilla ja oli Miltsu ja Alluki mukana vähän. No olisin ollu ihan valmis viel bilettää, mutta enää ei ollu ohjelmaa ni mä biletän sit yksin himas!!!

LET ME ENTERTAIN YOU! WOU!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.