IRC-Galleria

JosieB

JosieB

on lumoutunut...

Villi viikonloppuLauantai 07.07.2007 13:33

Masennus. Se imee syvimpiin syövereihinsä eikä sieltä pääse pois. Tuntuu, että hukkuisi. Jalat eivät enää jaksa polkea loputtoman syvää vettä, jotta pää pysyisi pinnalla. Mieli turhautuu, kun tajuaa, että ellei pian tee jotain, kaikki on menetetty. Sieluun kasvaa viha. Viha kaikkea ja kaikkia kohtaan. Kukaan ympärillä ei ymmärrä, et edes itse ymmärrä. Tuntuu pahalta, surulliselta ja eksyneeltä, muttet ymmärrä miksi. Ja siinä vaiheessa kun ymmärrät miksi siltä tuntuu, olet jo niin syvällä vedessä, että hukut.

Tiedän, ehkä hieman melodramaattista. Pistetään väsymyksen piikkiin.
Ja miten ihminen voiki olla näin väsyny?? Enkä siis tarkota sellasta ”voisin nukkua koko ajan” väsymystä, vaan enemmänki sitä ”en jaksais nostaa edes kättäni”. Eikä asiaa auta siis lainkaan ne iänikuiset sydänsurut ja maailman masentavimmat unet, joita olen nähnyt muutamana yönä. Sit vielä ku siihen lyödään sekaan tän viikon työvuorot, ni saadaa mustaki puristettua ulos pientä teiniangstia :)

Eli tämä viikonloppu on siis kaikenkaikkiaan villi. Olen iltavuorossa koko viikonlopun joten fillaroin siis illat pitkin keskustaa ja katselen, kun muut suuntaavat kohti baaria. Jeij.
On se sitten loistavaa olla sinkku. Ei nimittäin ole velvollinen tilittämään menemisiään kenellekään. Ja jos tästä menosta pitäs alkaa raporttia jollekin pitämään, ni uskon, että mielummin purisin irti oikean käteni.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.