IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Oiotaanpa muutamia epäselvyyksiä.Torstai 13.12.2007 18:23

Jos on akku loppu, en voi vastata, vaan mieluummin tekstaan.. Ja jos joskus ei ole aikaa vastata, en vastaa.. Mikä vittu siinä on että pitää vetää herneet nenään semmosesta? Kysynpä vaan... Mulla ei tosiaan ole mitään velvollisuutta vastata puhelimeen jos mulla on hankala paikka! Enkä muuten odota sitä keltään muultakaan! Jos mua alkaa syyllistämään tai vittuilemaan siitä, voi olla ihan satavarma etten vastaa puhelimeen jatkossakaan!! Soitan yleensä kuitenkin aina takasin kun on mahdollisuus...
Tällä hetkellä opiskelu on mun elämän ykkösasia, eikä puhelimessa puhuminen. Sama koskee myös kahvittelureissuja. Jos joku vinkuu että mul ei oo aikaa niin voivoi. Oon sit vissiin paska kaveri kun haluun saada koulun käytyy loppuun, enkä kahvitella ympärii kylii. Jos mun elämäntilannetta ei voi ymmärtää, niin sit ei varmaan oo oikee kaveri mulle. Mua tosissaan ahdistaa tää asia, ja siks en yleensä ees sovi mitään tapaamisii etukäteen vaan mieluummin samana päivänä, koska mul on koulun takia IHAN tarpeeks aikatauluja. A little patience, please!
Tää on vihonviimenen kerta kun tätä asiaa selittelen täällä tai missään muualla, eikä tää tosiaan oo kellekään henkilökohtasena vittuiluna tarkotettu. On vaan kuppi täynnä tän saman asian jauhamista over and over again.
Ei mulla muuta sit tällä kertaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.