IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Kun yksi ovi sulkeutuu,,,Tiistai 18.12.2007 03:10

jossain aukee ikkuna. Niin se on ystävät hyvät. En muista koska oisin viimeks ollu näin hyvällä tuulella (tarvinee varmaan selaa blogii aika pitkälle :>). Oikeestaan ihan ilman syytä. :/ Mutta eihän siihen ees syytä tarvii... :) Niinku tossa aiemmin kirjottelinki, oon kattonu tätä mun elämää eriväristen lasien läpi ku aiemmin (heitin ne harmaat meneen) jo hetken aikaa, niin näkyy kivempia asioita ja ihmisiä ku pitkiin aikoihin.
Potkasin vanhat ajatukset pellolle ja otin uudet tilalle. En väitä että se helppoo ois.. Siksi viimeaikoina oonki harrastanu itkupotkuraivareita, mut se kuuluu kai asiaan. On vaikee luopuu jostain tutusta ja "turvallisesta" kun ois tarjolla hyppy tuntemattomaan. Mutta se kannattaa. Tää pään seinään takominen ei siis oo ollu turhaa.
Kai mussa asuu kuitenkin se ikuinen optimisti :D
Good Night, Hyvinkää kuittaa.. <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.