IRC-Galleria

Ihku perjantaiLauantai 29.10.2005 04:14

Ooh, ompahan tämäkin päivä eletty tästä elämästä. Oli taas kerrassaab niin ihanaa ettei toista, tuli oltuu tunnilla ja sillee, oli hueppuu kun oltii tehty kaverin kaa hueppu kuvaki ja kaikkee sit kaikki nauro vaa ja ihiihihihiii :D Sit tultii tänne vaasaan, käytii ton jaskan kaa sportin lehdistötilaisuudes jos kuvasin itse tamia, valmentajien valmentajaa.

Joops, sit oikeastaan tultiin vasta kämpille, puolen tunnin jälkee odottelun jälkee lähdimmekin sihten takasin jäähallille kun jaska meni haastattelemaan miro laitista. Minä siinä ohessa kuvasin kyseistä henkilöä, toivottovasti noista kuvista irtoaa apua joillekin. No juu, tämän jälkeen palasimme kämpille ja söimme. Sitten alkoikin itse päivän ilo, lähdimme nimittäin wasa-sightseeing tripille, johon kului pitkälti 2½h autolla ajaen, taisimme sivuta historiaa, sillä mahtaakohan kukaan olla ajanu vaasaa noin pitkään ajamatta samoja katuja. Me kuitenkin onnistuimme siinä, suuri kunnia siis meille. Matkakaan ei tuntunut miltään kun alla oli mukavan tuntunen bemari. Aika meni kyllä noppeesti ja oli mitä mukavinta. Palluumme kämpille oli täten onnistunut.

Vähitellen sain valloitettua tämän läppärin, nyt olenkin tässä katsonut leffaa sivusilmällä ja muokkaillut kuvia julkaisukuntoon. Sen lisäksi olen onnistunut taas informoimaan irc-gallerian iloista väkeä onnellisella paskalla :D Vain minä kykenen siihen, varsin hueppua eikö? nooh... ilta ei kuitenkaan pääty tähän paskaan. Pääsimme kuitenkin jaskan kanssa kasvattamaan pippeliä ohittelemalla paikallisia sveduamiiisahtereita aitoinen datsuneineen meidän hikisellä 212 heppaisella bemarilla :D olimme niin onnessamme että tämä pitää kokea uusiksi, kyllä elämässä on näköjään hyviäkin hetkiä vaikka kuinka yrittää potkia päähän itseään niin ei prkl vaan millään onnistu. Täten pyydän teitä arvoisat katsojat... aukttakaa minua, todetkaa nyt vähitellen jo että lopeta tämä paska, se olisi suopeaa :D kts jo etukäteen kaikki ihkupallerot puspus halipali muisk... the end niin ku loppu tälle :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.