IRC-Galleria

hiiihiiihooMaanantai 14.05.2007 04:09

Olipas tapahtuma täyteinen viikonloppu. Oli suomen peliä, oli töitä, oli euroviisuja, oli baari-iltoja sekä viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä. Äitienpäivä :) Onnea vaan kaikkien äideille.

Euroviisutkin meni jotenki kaavan mukaisesti.. ainoastaan iso-britannian tuotti suuren pettymyksen jäämällä toiseksi viimeiseksi :D Sekä serbia hyppäs ihan puskista.. unohin varmaan kuunnella sen tai jotain ;D Ukrainakin oli just niin vahva kuin osasin olettaa, venäjä tuli hyvin siin peesis ja unkarikin oli kahdeksas. Mikä huvittavinta noissa viisuissa oli se, että britit antoivat maailman parhaan lausunnon katastrofaalisen viisumenestyksen pohjalta.

uhkaavat kuulemma jäädä poies seuraavista viisuista kun viisut ovat pelkkää politiikkaa nykyään. :D

nooh, onneksi suomikin oli euroviisuissa juuri niin huono kuin oletinki. :)= semppivä vaan hannalle, kyl kai se ura siitä nousuun lähtee. Mutta se tosiaan viisuista.

Lätkässä mentiin iiihan yli mun odotusten, oletin jo tuolla joukkueella tippumisen tapahtuvan puolivälierissä. Yllätyksenä päästiin välieriin ja sieltä jopa finaaliin. JA kuten hyvin normaalia kaavaa kulkien.. suomi hävisi finaalin. :D Din din din.. olihan joukkueessa kuitenkin ainakin 2 pakkia.. muut sitten enempi ja vähempi takaperinluistelevia kiekkoilijoita. :) nojoo, eiköhän tässä ole taas tarpeeksi turistu. Ti-ke yö menee taas töissä, sit onki helatorstai, sit taas to-pe töitä ja pe-la myös. hiphei.. onnea ja iloa tulevalle viikolle. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.