IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

Ostettaan... Saako täällä ostaa?Keskiviikko 03.09.2008 04:10

Niin oli pojat kylymä kesä, että tartteis kohta jo talvikumeja!

Joko 13" vanteilla tai ilman tai vaihtoehtoisesti 14-15 tuumaset vanteilla.

Ei mitään jumalattoman hintasia, että saa vielä makkarat karjalanpiirakalle.
Tänä vuonna oon jo kaks vannerengas-settiä ostanu, jotka ei oo käynykkään, että jos nyt ei sitten mittää korollan vanteita kaupattas.

Tarjooppa vaikka maililaatikkoon Jupe_B@netti.fi

P.S. Söin just 16 nakkia, tulipa paska olo.

Dementialisä: äläkäätten lähettäkö sitten mitään perverssejä fantasioitanne yksityisviestillä kun en jaksa/jouda/viitsi/halua/uskalla käydä täällä joka jeesuksen päivä ja muistutus menee jonnekkin 1800-luvulla käytössä olleeseen sähkölaatikkoon ja silleen. Tänään söin vaan neljä nakkia ja pomo tarjos Maijan leipomat pitsat. Oli hyvää ja kinkkua ja ananananasta. Ananas on afrikasta. Jupe on Joensuusta.

Alzhaimerlisä:

neljä pulttia pitäs saada niihin vanteisiin ja niitten pulttien väli pitäs olla jossai mittayksikössa 100. Ja jos et oo nohevana hitsannu kaikkia reikiä umpeen niistä vantehista niin se keskimmäinen reikä sais olla 5,91 cm eli 59,1mm. Ja jos Et ei soitakkaan kotiin ja ole avaruusolento niin voisko se olla suunnilleen 45? Hä?

Vielä yks lisä. Alzhaimer on kirjoitettu väärin, ehkä? Oikein ja väärin vastanneiden kesken arvotaan jotakin. Jätä nimi, numero ja mahan ympärys. Myös ne jotka eivät jätä, osallistuvat. Sitten vaan ei tiedetä, että kukako osallistu. Vähänpä harmittas se.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.