IRC-Galleria

Jube-setä

Jube-setä

TEURASTAJA.

JouluTiistai 23.12.2008 17:06

Taas se on edessä. Ihmiset ympäri maailman juhlistavat Lemmy Killmisterin ja Timo Jutilan syntymää. On huomenna vissiin jonkun latinonkin (joku Jésus ~hesus) syntymäpäivä, mutta se on kuulema kuollu, joten keskitytään eläviin. Paikallisessa marketissa oli ollut eilen joulumieli korkealla kun odotat parkkihallissa kaksi tuntia poispääsyä ja ainoa viihde on se, kun kaksi miestä ratkoo nyrkeillä, kummalle se vapaa parkkiruutu kuuluu. Tämä on siis tosi juttu ja rupeaa ihan väkisin mietityttämään, että mikä helvetin pakko sinne kauppaan on tunkea?!? Me käytiin toisella puolella kaupunkia, lähes yhtä isossa kauppakeskus helvetissä, eikä parkkipaikalla tai edes sisällä tarvinnut takoa ketään puhelimeen.

Ensimmäinen Juben jouluvinkki: Elä stressaa. Ei sukulaiset tule sinua parantolaan kuitenkaan katsomaan jos jo aattoaamuna sinut sinne käsi- ja jalkaraudoissa rontataan.

Toinen vinkki: Jos niillä kynttilöillä nyt on välttämättä tarve sitä tunnelmaa luoda, niin pitäkää ne kaukana verhoista, liinoista, seinistä, koirasta, sytytysnesteestä ja niin eespäin. Se on nimittäin varma, että jos kämppänne poltatte niin minun luokse ette tule.

Joku muukin kun meidän äiti taluttaa näköjään kissaa... Ihme väkeä.

Kolmas vinkki: Elkää ryypätkö, ainakaan kauheasti. Se on nimittäin myös ihan varma, että se rakas vaimo ei lähde sinua silmä mustana putkasta hakemaan jouluaamuna. Lapsetkin vanhetessaan tajuavat, ettei se mikään perheen piirleikki ollutkaan kun iskä jahtas kirveen kanssa.

Viimeinen ja tärkein vinkki: Elekää hyvät ihmiset stressatko kännipäissänne kynttilöiden lähellä. Mikään aiemmista vinkeistä ei kuitenkaan mennyt perille.

Syökää pieniä porsaita ja juokaa göl...glögg.. Glögiä!
Hyvää joulua natkut!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.